Caca Arkadaşlar bebeğim 23 günlük doğarken baya tüylü doğdu sırtında bacaklarında poposunda kulaklarında... daha çok tüy var hatta. Siyah bide bu tüyler kime sorsam zamanla dökülüyor diyor bu zaman ne kadar? Yaşayan var mı bu durumu?
ozlem_3458 Caca bizde de çok tüy vardı canım çogu döküldü biraz zaman alıyor ama gerçekten dökülüyor merak etme bana da hiç gitmeyecek gibi gelmişti☺️
Sevince Caca var benim bebeğim üstelik siyah siyah kulaklarında belinde vardı,esmer bebek gibi şimdi döküldü bebeğimde sarışın olmasına rağmen siyah çıkmıştı.şuan 4 aylık
Doruk12 Caca benim bebeğim de öyle doğdu kıllıydı baya şimdi pamuk gibi bembeyaz kılsız 😊 9 aylık. Ama 2 3 aylıkken büyük çoğunluğu geçmişti sonra zamanla baya gitti
Caca @Zeynep1625 ben çok sevindim okuduklarımı görünce inşallah geçer zamanla kızım için üzülüyordum ilerde üzülecek elimden bir şey gelmiyor diye. Zeynep1625 Doruk12 Sevince ozlem_3458 Seydameva Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar 🙏
Caca Dilaraa çok teşekkür ediyorum kaşının biri döküldü sapsarı oldu diğeri hala siyah vücudundaki tüyler de geçer inşallah dediğiniz gibi
Dilaraa Caca benimde kızımın anlı tüy doluydu siyah siyah kulak kısımları ve birazda omuzları, şimdi hiç yok, 3 4 aylıkken başladı azalmaya sonra yavaş yavaş gitti
Caca Dilaraa ben ilk gördüğümde sırtını korktum valla ne yalan söyleyeyim sonra üzüldüm tabi hiç görmedim etrafımda böyle bebek iki yeğenim var ikisi de böyle değildi anneme sordum hemen sülalede var mı diye iki kuzenimde n varmış erkek onlarda birinde geçmiş tertemiz çocuk diğeri hala kıllı ondan korktum ben de kalır mı geçer mi diye
Seda_gul Caca kulağında bile vardı canım görünce çok şaşırmıştım şimdi 4 aylik hiçbirşey kalmadı 😊 dökülecek
Eylullmomss Benim kızımında öyle alnı sırtı kulağı bağladığı kolu siyah siyah tüylü herkes geçer diyo inş geçer 1 buçuk aylığız şuan anne sütü dökermiş alnına kulağının kenarına biyigina sür dedi herkes süt sagicam sürücem
EymenkartalEnderasaf Eylullmomss aynen eşimde söylemişti bana o da instagramda bi sayfada görmüş anne sütünü kıl olan yerlere sürüyormuşsun dökülüyomuş artık ne kadar işe yarar bilemiyorum 😕
deletedmom555 Caca benimki de aynıydı heryeri tüylüydü omuzlar kollar kulaklar sırtı bide simsiyahlardı anam dedim bu çocuk neeee😂dökülüyor merak etme 72 günlüğüz çok az kaldı ☺️
Eylullmomss EymenkartalEnderasaf şuan aklıma ne geldi 😁 acaba kendi bıyıklarımiza yada tüy olan yerimize sürsek bizimkide dökülür mü 😁
Caca Eylullmomss 😂😂😂😂 bizimkiler köklüdür bebişlerinki gibi zayıf telli değil ki mümkünatı yok dökülmez 😂