hazalp arkadaşlar bebeğim 10 buçuk aylık gece uyanan bir bebek ağlayarak falan ama bu son zamanlarda öyle bir çığlıkla uyanıyor ki tam uyanmak da değil gözleri kapalı bazen geri uyuyor bazen uyumuyor korkmuş gibi bakıyor ben korkuyorum odaya giderken tüylerim ürperiyor böyle odada uyurken eşimle yataktan sıçrıyoruz yanımızda yatıyor çünkü beşikte … başına gelen var mı çocuk ta bir sıkıntı mı var acaba uykusunda falan rahatsız mı ediyorlar diye düşünmeye başladım çünkü hemen hemen hep aynı saatlerde oluyor gece 2 -2buçuk gibi 4 gibi bazen peşpeşe başına gelen var mı olan varsa yazabilir mi ya da önerisi olan bilen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Sorusormomm hazalp diş mi çıkarıyor cnm acaba diş dönemin de bizde oyleydik aniden bağırirdi içli içli susardi geri bazende susturamazdm çok ağlardı dişi patlayınca rahatladı
Htc4504 hazalp diş çıkarmaya yakında çığlık atarmis bazı bebekler belki diş çıkarıyordur birde okuyun uyuturken yada yerini değiştirin aynı durum olacakmi gözlemleyin
Hayat123456789 hazalp ayy ayni ay ve aynı sorun şu saatte kalktık 2 3 kez arka arkaya çığlık attı bağırdı emziğini verdim attı tekrar bağırdı şimdi mama yaptım biraz da sustu tekrar ve konudan bağımsız sizde uykuya geçmekte zorluk yasiyomusunuz acaba
-_-hUysUzvetatlikadin hazalp diş(bazen belki tam uykunun ortasında sancı buruyordur) büyüme ağrıları veya gaz sancıları bazen tükettiği şeyi sindirirken bu tarz şeyler olabiliyormuş he birde artık rüyaları fark ediyormuş gerçekten ayırt edemiyormuş bizimde o zamanlar olmuştu zamanla geçti derken onaltıncı aydan sonraydı sanırım benzer durumlar oldu meğer uyku terörüymüş
hazalp Sorusormomm şuan toplam 5 dişi var 2 alt 3 üst şuan diş gelir gibi yok baktım ama bilemedik yani
hazalp Hayat123456789 bazen yaşıyoruz normalde emziğini verince hemen geri dalıyor bazen ayağımda sallıyorum sabahın köründe ama kafayı yicez yani böyle bir çığlık olamaz sanki biri etini sıkıştırıyor gibi tövbe tövbe içim ürperiyor
Yusra04112022 Benimde bebeğim 7 aylık.Çığlık kiyamet bağırış uyandı uykudan.Yerine yatırıyorum çığlık,oynuyor şimdi.Acaba dişmi bende öyle düşündüm.Alt tarafta 2 tane çıkardı sadece.Belki üst tarafta çıkacak bilemiyorum((
hazalp Yusra04112022 ah canım bende bilebilsem keşke uzun zamandır vardı böyle uyanmalar ama çığlıklara dönüştü
Hayat123456789 hazalp Allah Allah ne dertleri acaba bu çocukların bak 1 saat önce uyandı diye yazmışım 1 saat geçti yine bağır bağır kalktı
Hayat123456789 hazalp inşallah geçer peki kaç gündür var bu durum bizde aşağı yukarı 15 gün önce başladı bu uyku ve uykuda çığlık durumu
09012023 hazalp gece terörü deniyor canım uyku halinde oluyor bebek genellikle benim de kızım da oluyordu büyüdükçe geçti
09012023 hazalp hatırlamıyorum ama bunu Bi dönem yaşadık sadece 2 yaşlarında uyanmaya çalışıyo ama inanılmaz çığlık çığlığa ağlama şeklinde uyanmıyo Bi şekilde sakinleşip tekrar uykuya geçiyordu bi kaç ay sürdü canım normalde kesintisiz uyurdu ama böyle Bi dönem de yaşadık çok şükür şimdi 5 yaşında