Seymabebek Merhaba anneler bebeğim 1 aylık burnu asırı tıkanıyor emzirirken hırıltı geliyor sanki genzi de tıkanmıs gibi rahat ememiyor. Deniz suyu kullanıyorum ama fayda etmiyor baska deneyimleri olan var mı ? Tesekkürler🌸
Bibebek_ Seymabebek olduğu ortam için hava difüzörü alabiliriz nem ölçme aletleri var onlarla odanın nemini ölçün ideal değer ne bilmiyorum ama balkon vs varsa bi beş dakika oraya çıkarabilirsiniz temiz hava iyi gelir aspiratörle çekiyor musunuz burnunu bide ne kadar sıklıkla temizliyorsunuz burnunu
ShuraMeyra Seymabebek merhaba her emzirme öncesi sprey sıkıp temizlemelisiniz. Onun hic bi zararı yok. Benimde bebegim dogdugundandır hasta burnu tıkalı benden gecti bende bi iyilesemedim cünkü 2 aylık olduk hala devam. Bende sürekli spreyleyip temizliyorum bi ara yapmamıstım ememiyordu. Bende meme reddim yasıyorum sanmıstım Yani emmesinden anlarsınız tıkanıklık derecesini
Menessasmom Seymabebek benimde öyleydi küçük fizyolojikler işe yaramıyordu şırıngayla serum suyu verip aspiratörle çeke çeke açmıştık bi haftada
Bibebek_ Seymabebek doktor baktı mı ciğerine peki çok tıkalı gibiyse gidin hava verirler açılır çocuk şimdi öksürme refleksi daha tam gelişmediği için kendisi atamaz boğazındakini