Ebrarinannesii Bebeğim 6 ay 17 günlük hala desteksiz ve dik oturamıyor mama sandalyesine koyduğumuzda da öne doğru meylediyor omuriliğinde bi sorun mu var diye düşündüm böyle bişey yaşayanınız oldu mu ister istemez tedirgin oluyorum
Su4835 Ebrarinannesii tamamen desteksiz oturmaları 8-9 ayı bulabiliyor daha erken endişe etmeyin .oğlum 6 aylık dr daha yeni mama sandalyesine koyabilirsin dddi
OmerAsaf00 Ebrarinannesii oğlum 8 ayşık oldu ne emekliypr ne desteksiz oturuyor hepsiniz kndi zmanı var. Çokta takılmayın
Ebrarinannesii Su4835 bende öyle okumuştum da mama sandalyesinde sürekli öne doğru eğilince biraz tedirgin oldum
Rojn Sizin 6 aylık korkucak bir şey yok bence. Benim kızım 9 aylık hala oturamiyor ve boynunu tutamiyor biz zayif ve güç olmadığını dusundugumuz için böyle oldugunu dusunuyoruz
Ebrarinannesii Rojn teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bende instagramda ki bebekleri görünce 5-6 aylık rahat oturuyorlar şaşırıyorum bizde mi sorun var diye 😄
Su4835 Ebrarinannesii benimki de yana devriliyor mama sandalyesinde 😂 öğrenecekler yavaş yavaş annesi siz gün içinde sık sık destekli oturtun yine birlikte oturarak oyunlar oynayın
Rojn Ebrarinannesii her bebeğin gelişimi aynı olmuyor maalesef .önemli olan sağlık. Herşey zamanla oluyor 9 aylık ve 5kilo kızımı görenler yeni mi doğdu diyorlar bizde başta çok endişelendik ama inanın bazen herşeyi akışına bırakmak lazım çünkü ben çok güzel bakıyorum corbasidir tatlısı sıvı mamasıni dört dörtlük veriyorum
Demoo Yere bsi sey ser bebeğini yuz ustu koy kaslari gelisiyormus oyle 7.5 aylik benimki de oturuyor 10 sn sonra hoop devriliyor sorun yok
Ebrarinannesii Demoo bunu gün içinde yapıyorum yüz üstü durmayı pek sevmiyor ama olduğu kadar devam edelim sağolun ☺️
Hndealnathn Oğlum 7 aylık desteksiz devrilmeden otururken kızım 8.5 aylık gibi bir sürede ancak devrilmeden oturabildi. Oğlumdan geç olunca bende nedenlerini sorgulamistim ama doktorumuz çok normal demişti. meraklanmayin henüz geç kalınan birşey yok
Dfncgdm2022 Ebrarinannesii benım kızımda 6 aylık desteksız oturamıyor mama sandalyesınde de tam duzgun oturamıyor bana normal demıslerdı zaten desteksız oturmaları 8-9 ayı bulur dıyorlar canım bakacaz gorecez