Minikkelebekkk selamlar.. bebde de.çok çıkar uçuk, bir enf.doktoru bu herpesin anne sütü ile anneden aktarıldığını söylemişti. Ben kendimi bildim bileli uçukla cebelleşirim. Hele ki uçak yolculuğu sknrası hiç aksatmaz, bir kez yurt dışında iken, ortak dil kullanmadığım bir rxzacıya uçuğumu gösterip yardım istemiştim, bana bir kutu bant verdi. Yuvarlak minik bantlar. Uçuğun üzerine yapıştırıp hava almasını engelliyordu. Artık bunların tillahı Türkiye’de de var. Öncelikle mutlaka doktoru dinlemeniz, içinize sinmiyor ise başka bir enf.doktoru ile görüşmeniz öneririm çünkü benim yöntemlerimi ben bir yetişkin olarak kullanıyorum urgo filmogel var, jel, minik bir şişede ve mini spatulalar ile veriliyor. Bunları uçuğun ilk kaşıntısını hşssettiğim anda sürüyorum ve daha çıkamadan sonlanıyor. Çantamda taşırdım. Yaklaşık 3 ddnedir falan da çıkmadı. Bir de otuz senedir uçukla yaşayan biri olarak bence en dandik uçuk kremi aklovir. Bundan üç sene önce doktorun tvasiyesi ile uçuk çıktığı anda vektavir krem ve valtrex tablet kullandım ve o günden beri uçuk çıkmadı ki arada on iki saatlik uçuşların bile oldu. Ama dediğim gibi ben bunları yetişkin olarak kullandım.