Neslihandagkus Oğlum Pazartesi’den beri yeşil renk kaka yapiyor bazen açık renk bazende koyu renk oluyor ama hep yeşil doktoru ile konuştuk bir kaç gün daha takip et gerekirse kaka tahlili yaparız dedi ama korkuyorum neden böyle olmuş olabilir ?
NilD Neslihandagkus çok beslendiği zamanda oluyormuş bebeğim 2 aylık baya parlak yeşil fıstık yeşili dediğimiz şekilde ama üşütme şansı yok
Arse_18_yek Neslihandagkus canım büyükler üşüttüğü için diyorlar ama ben internette iyi beslendiği içinde öyle oluyor diye okudum
saziye_14ocak Neslihandagkus benim bebeğimde 10 aylık yeşil kötü kokulu kaka yaptı bu hafta arada bir mandalina verdim farklı olarak sadece nette üşüttünüz için olabilir enfeksiyon olabilir diyor bende tedirgin oldum
Semadefnemurat Benim kızımda yapmıştı o kakayi yaptığı gün balık yemiştim balığa alerjisi varmış meğerse.
Neslihandagkus Seydameva 6 buçuk aylık üşütmedi çünkü zaten hastaydı çok dikkat ediyorum. Yeni yeni iyileşti. Öksürük icin verilen prospan şuruptan şüpheleniyorum açıkcası bugün hiç vermedim Eğer ondansa yarin aksama kadar geçmesi gerek dimi ?
Seydameva Neslihandagkus bende prospan verdim ama değiştirmesi rengi sizde farklı olabilir Demir ilacı yapmış olabilir eğer bugün vermediyseniz ve bundan kaynaklıysa sabaha bile geçer ha bu arada gaz sancısı falan olduğunda da yeşil oluyor benim kzıımında 1 hafta yeşil yaptığı günler oldu 🥰 umarım birsey çıkmaz 🥰
Neslihandagkus NilD yanı evet iştahlı bir oğlum var masallah 6 buçuk aylık olmasına rağmen 10 kilo küçük paşam da yine de insanın aklına hep kötü seyler geliyor 🤦🏼♀️
Neslihandagkus saziye_14ocak ya arada hafta da bir iki yapsa tedirgin olmayacağım da sürekli kakası öyle oldugu icin korkuyorum bende
Momofkerem Neslihandagkus benim 3.5 aylık bazen birkaç gün yeşil yapar doktor kan ve mukus yoksa çok beslemekten üşümekten veya senin yediğin bişeyden etkilenir kaka rengi büyük mukus ve kan varsa tehlikeli onun dışında sorun yok dedi ben beslenmeden diye düşünüyorum sonradan sarardı yine kan ve mukus yoksa endişelenmeyin bence 😊
Neslihandagkus Bernaadlgr anne sütü ve ek gıda meyve pureleri yoğurt vs yediği her şey 3 gün kuralı ile verildi ve farklı bir şey de denemedik
Neslihandagkus Seydameva içim rahatladı gerçekten insan kendi kendine düşündükçe kuruyor ve korkuyorum insllah geçer çok teşekkür ederim 🙏
Tavsan Neslihandagkus bende on gun boyunca yeşil mukuslu kaka ile mucadele ettım. Doktor kaka tahlılı yaptırdı. Bol lökosit cıktı. 5gun antıbıyotık kullandık simdi bıraz daha ıyı 🙏🙏🙏
Neslihandagkus Tavsan sizin bebeğiniz ne kadarlık ve Lokasit tam olarak ne oluyor acaba ve bizim kakamız da mukuslu hemen gitsem mi acaba doktora ?
hunilimomm Neslihandagkus benim kızımda yaklaşık 1 aydır hasta ve idrar yolu enfeksiyonu var grip geçirdik gün içinde 2 kez yeşil kaka yapıyor doktor hasta olduğu için şuan normal bir de anne sütü alıyor demişti hasta olduğu için olabilir