Merveahmettoprak Çarşamba günü ailemizden birinin nişanı var ve o gün aşı günü 4 tane aşı yapılacakmış huysuzlanır ateşi çıkar mı acaba korkuyorum ya
Denizbkr Merveahmettoprak Ateş yapabiliyor. Huysuzlukta oluyor çoğu bebekte. Sağlık ocağıyla görüşüp 1 gün erteleyebilirsiniz. Aşılar bir aralık içerisinde vuruluyo.
MeTeCa Merveahmettoprak Her bebek farklıdır. Benimkinde hiç ateş olmadı, biraz huysuzluk ve aşı yerinde ağrı oldu.
Usnac1995 Merveahmettoprak benim oğlumun 2 ayda hiç bir şey olmadı. Ne ateş ne huysuzluk. Ama 4. Ay aşısında hafif ateş oldu hemen kontrol altına aldık ama sorun olmadı ❤️
mira20022023 Merveahmettoprak Kızımda ateş falan olmadı ama tuvaletini de yapamadığı için aşıyla birleşince tuhaf bir huzursuzluk yaşadık. Bir de kızımda uyku hali çok oldu. Hem uyuyor hem de uyurken ağlıyordu 😊 Bildiğim kadarıyla tam gününü doldurunca aşı gününü veriyor ama bir haftaya kadar yolu var diye biliyorum. Aşı günü kaç gün kayarsa bir sonraki aşı tarihini ona göre belirliyor ebeler bir görüşüp bir gün erteleyebilirsiniz sizin için çık daha rahat olur
mira20022023 Merveahmettoprak Muhtemelen ertelerler. Çünkü hafta sonuna falan denk geldiğinde mecburen ileri ya da geri çekiyorlar. Demek ki bir sorun olmuyor 😊
Umaysukusunannesi Merveahmettoprak erteleyebiliyorlar bi sonraki aşıda son yaptığın tarihten devam ediyor
BetulDefnee Bizim Ateş olmadı ama 2 gün bana aşık düşkündür sürekli sarıldık, nişan da o gürültüde çocuk perişan olabilir
Umaysukusunannesi Merveahmettoprak baya huysuz oluyorlar genelde ateşi çıkmaması için ben aşıdan sonra calpol verdim ebemiz dedi direk ver verem sıkıntılı aşı çünkü dedi
Umaysukusunannesi Merveahmettoprak ama erteletebiliyorsun ben ebemize sormuştum 1 hafta sonra yaptırdım aşıyı olur 1 hafta sonrada dedi
Mihram8 Merveahmettoprak ateş olmayabilir ama huysuzluk olur aşı yerleri ağrı yaptığı icin benim bebegimin huysuzlugu birkac gün sürdü calpol verdim ağrısı gecsin diye
ayse4421 Merveahmettoprak valla ben geçen gün yaptırdım üç tane yaptılar bir kol iki bacak iki gün neler çektim hiç bir yerine dokunamadim dokunsam ağlamaktan bı hal oldu ateşi çok çıktı bizimki daha yeni yeni kendine geliyor
Sinem61 Merveahmettoprak benim en zorlandığım aşıydı ikinci ay aşıları. İki bacaktan bir de koldan üç tane aşı yapılıyor. O gün bebeğim aşırı huzursuzdu hiç aglamadigi kadar çok ağladı . Uyuyup uyanıp ağlamaya devam ediyordu calpol vermeme rağmen. Aşı gününü erteleyin bence