Mutluyumarkadaslar İyi pazarlar herkese bebeğim 50 günlük az önce sırt üstü yatırdım geldiğimde yarım dönmüştü yani sağ kolunun üzerinde yatıyordu çok şaşırdım bu ayda normal mi acaba
hayalperest2310 Mutluyumarkadaslar valla benim iki buçuk aylık döndürüyor kendini sevmiyor o pozisyonu 😂😂😂
Pol34 Mutluyumarkadaslar evet döner asla ama asla tek başına koltukta bırakmayın Allah korusun düşebilir
EmineYilmaz Mutluyumarkadaslar döner benim bebeğim de erken döndü . İlk kızım 6. Aydan sonra döndü 2. Beneğim de 2. Ayda
Ebruceyda Mutluyumarkadaslar evet dikkat etmeniz lazim artik. Gelisimi guzel ve ileriden giden bebekler erken donebiliyor.
Kardem Mutluyumarkadaslar dönebilir benim kızım tam 1 aylıktı o gün 1. Ay muayenesi vardı oradan tam hatırlıyorum yüz üstü koydugumda tamamen sırt üstü dönebiliyordu. 2. Aydan itibaren de dediğiniz gibi yarım dönüyordu 3 aylıkken artık tamamen dönebiliyordu iki tarafada
ikibebebiranne_ Valla benimki 1 aylık döndü dediğiniz gibi çok şaşırmıştım o günden beri çok dikkatliyim sizde dikkat edin lütfen