Sibelcinar Merhaba sevgili anneler acil bir sorum olucak oğlum 5 ay 21 günlük emziriyorum.Bu sabah göğsümde iki tane oldukça büyük kitle hissettim elime geliyo.Birde dokunmadan bile çok ağrı yapıyo acaba geçici biseymi başına gelen oldumu hiç.
Mercosey Sibelcinar sağım yapın yapmazsanız mastite çevirir. Sağım makineniz yoksa da bol bol sık sık emzirin kitle yumuşar. Benim de oluyor özellikle gece uzun uyursa bebeğim
YeniAnnee22_04 Sibelcinar en güzeli sıcak suyun altına girin ovalayın benimki öyle geçmişti 1 2 defa yapın siz ovaladikca sütünüz akar olsun zaten sıcak su sütte yapar 😊
Hll40 Benim de o şekilde idi ben doktora gitmeye korktum aslında kötü bişey diye sonra sık sık emzirdim emzirirken elimle ovaladım sonra o sertlik gitmeye başladı
Gungunes Evet benimde olmuştu bazen süt kanalları tıkanıyor öyle bir şey olabilir ama bi doktora gitseniz daha iyi iyi cerahlar dokunarak bile o dokuyu anlıyorlar
Sibelcinar Gungunes Haklısınız yarın bı göstericem bende.Bebeğim ilk doğduğu zaman olmuştu ama bu farklı bişey sanki kötü bişey olmasında 🙏
Sibelcinar Mercosey Evet sağım yapıyorum ama bu öyle bişey değil farklı daha önce mastit olmustum çünkü bu onun gibi değil 🥴
Sibelcinar YeniAnnee22_04 ya teşekkür ederim onuda bı denerim akşam🙏😇 inşallah geçer geçici biseydir biraz korktum bende😐
YeniAnnee22_04 Sibelcinar inşallah geçer canım bende mestitten çok korkmuştum gogusum de yaraydi o zaman annem gil süt dugumlenmesi olabilir demişti banyo yap dediler öyle 1 2 defa yaptım geçti inşallah sizede iyi gelir 😊