Serrabusse 5 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim migrenim var ve her gün baş ağrısı atakları yaşıyorum resmen ilaç içemiyorum parol içiyorum ama fayda etmiyor😞 varmı önerisi olan lütfen fayladalı tavsiyeler verin 😢😢💪🏻
0406A Serrabusse acilden serum yersen faydasını göreceksin hamilelik sürecinde bende aynı sorunları yaşadım orda da parol takıyorlar ama ilaçtan daha etkili
Serrabusse 0406A artık başım ağrıyor demeye utanır oldum inanın ilk hamileliğimde hiç yaşamamştım hatta hiç başım ağrımıyordu bu beni baya sarstı🤦🏻♀️
0406A Serrabusse benim hamilelik öncesinde de vardı hatta haftanın inanki 4 günü başım ağrırdı benim artık acil beni ezberledi hamileliğin ilk haftalarında migren ağrılarım aynı devam etti hamileliğim ilerledikce migrenim bana artık uğramamaya başlamıştı bi rahatlamıştım şuan bebeğim 14 günlük ve bu sürecin 1 haftasını baş ağrısıyla geçirdim bile 😅
Serrabusse 0406A Allah yardımcınız olsun aynen bende öyle okadar rahattımki geçti falan bşle demiştim ama şuan çok kötüyüm Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah🙏🏻