sonnenchein Bebekleri mavi gözlü olan anneler ilk doğduğunda nasıldı gözleri bebeklerin ve mavi renk olması ne zaman , kaçıncı ayda netleşti?🙈🥰💙
eylulyagizmoms_ sonnenchein benim kendi ailemde ve eşimin ailesinde mavi göz yok sadece babaannem mavi gözlü bebeğimin gözleri de mavi. Hiç değişmesin istiyorum 2.5 aylık şu an değişmedi inşallah değişmez 😅
bayanukuslu sonnenchein 7 bucuk aylık. Benim kahve eşimin yeşil. Hala göz rengi belli olmadı 😂 giydiğine göre değişiyo göz rengi hala anlayamadık 😂😂
Elfgrn sonnenchein ilk doğduğunda çok belirsiz bir renkti doğrusu hala öyle neyse ilk doğduğunda grimsi bir renkti 4 aya 4 gün kaldı gözleri ışıkta mavi yeşil karışımı anlaşılmıyor normalde bakan anlamıyor koyu renk vs der ama ışıkta kendini gösteriyor rengi yada normal bakarken renkli olduğu belli oluyor ama nasıl olduğu anlaşılmıyor
Arasinannesi20 İlk dogduvunda maviydi 6 aylık olduk yeşil oldu benim gözlerim ela annemin yeşil ailede hiç mavi göz yoktu
queen_mom sonnenchein kızım lacivert göz renginde doğdu. Şimdi 7 aylık olacağız hâlâ renkli bazen yeşil bazen koyu mavi değişik bı göz rengi var ☺️
Asyabuse Göz doktoru 9 ay da anca dedi bi de benimkiler düzeltilmiş 9 ayı lazım yani 10.5 ay daha 6 ay var yani belli olmasına 😂😂 şu an hep değişiyor ya bi kahve bi mavi bi yeşil