alya00 Merhaba arkadaşlar. Lcw den aldığım ürünün değişim süresi geçti ve faturası da yok elimde . Ürün etiketli hiç kullanılmadı değişim yapmam mümkün değil dimi
Fthnf_ alya00 yardımcı olmak isteyen çalışana denk gelirseniz, satın aldığınız mağaza ve tarihi söyleyebilirseniz bakarlar. Fişe ulaşıyorlarmış bu şekilde.
Fthnf_ Fthnf_ bide alışveriş yaparken numara alıyorlar ya uzun süredir, fişsiz değişim yapmak için aslında
MelisasMom alya00 değişim yapıyor lcw öğrencilik zamanımda çalıştığım mağaza 😍 etiketli ürün fişsiz de değişiliyor ama güncel fiyatı indirime falan girdiyse indirimli fiyattan değiştiriyorlar
tubiiik_ alya00 benım arkadasımın kızına hediye geldi fişi yok faturası yok etıketı yok hedıye geldi ama hiç birseyi yok dedi kasadaki görevli magza sorumlusuna danıstı sonra degısımı kabul ettıler bi şansını dene
happiestMom alya00 lc wakikinin değişim süresi oldugunu ilk kez duyuyorum. Geçen sene aldığım ama giydirmeyi unuttuğum cok fazla ürünü bu sene değiştirdim ayrıca ne faturam vardı ne de değişim fişim ayrıca hepsini internetten alıp mağazadan değiştirdim🙃
happiestMom alya00 hep öyle yapıyorum ben. Siz ben aldım demeyin hediye geldi deyin o yüzden değişim kartı yok dersiniz değiştirirler
EngineerMommm alya00 aldgnz ürün mağazada varsa farklı bı bedeniyle degistrin size yeni fiş verirler o fişlede sonra iade edeblrsnz:)
MelisasMom EngineerMommm fişte ödeme şekli gider pusulası olarak görüneceği için geri ödeme yapılmaz anca hediye karta yüklenir