aysecik_c Arkadaşlar doktorumuz kustugu için ar mamaları önerdi kullananlar var mi acaba biz bu gün başlıycaz gaz kabız yapıyor mu
Janss aysecik_c Beslenmeden önce 30cc yapıp içiriyor sonra emzirme ya da mama ne ise üzerini tamamlıyorsunuz doktorunuz farklı bir öneri yapmadıysa . Kabızlık yapabiliyor koyu kıvamlı olduğu için , 2 öğünde 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı kullanılabilinir . 😌
Minikerkegim aysecik_c kabız olmustu bebeğim haddinden fazla katı biberondan çekiyor çekiyor gelmiyordu.Ve kullandığım vakit kusmasına çözüm olmamıstı. Onun yerine bebelac gold thickener aldım normal mamanın içine koyup kullandık kusması kesildi aylardır pek nadir kusar
Buraknannesi Benim oğlumda ishal yaptı bıraktım eski.mamasina devam ediyorum kusuyor yinede ama en azından ishal değil
nagehanyorulmaz Ben ilk bebeğimde bebelac thickener kullandım sonra sütüm azalınca aptamil ar verdim ama hiç sıkıntımız olmadı belki geçiş döneminde olur ama sonra alışır. sorun yaşarsanız normal mamayla karışım yaparak alıştırabilirsiniz.
munevveraydiner [bilinmeyen] eltim başladı aptamil ar vermeye canım 10 gündür filan kullanıyor çok şükür oğlumun midesinde birşey kalıyor diye çok seviniyor,zor bir durum kusan bir bebek onda bir sıkıntı olmadı gaz kabızlık gibi