yasminmomy Merhaba oglumun kakasinda dün akşam siyah iplik gibi şeyler vardı bu neden olur bilgisi ilan var mi takipte kalıcam eğer gene olursa doktora goturcem endiselenicek bisey mı acaba ?
2cocuk_1anne_ yasminmomy muz yedirrdiysen ondan oluyor canım endişe etme 😊 İstersen Muzun içindeki çekirdekli gibi kısmı alabilrisin ama gerek yok bence
Yigitefeninannesi_ yasminmomy bizdede aynı olmuştu buradaki postlardan tecrubeliydim muz un yaptığını çoğu paylasimda okumuştum 🙂
yasminmomy 2cocuk_1anne_ çok teşekkür ederim geceden veri için içimi yedim kötü bisey mı var acaba diye mutlu oldum Allah razı olsun 🥰😘
yasminmomy Yigitefeninannesi_ bende baktım epey var mi buna benzer post diye baktım yok kendim yazdım 😅
edilan yasminmomy ek gida zamanı bende gördüm o siyah şeyleri.once korktum bağırsak kurdu sandım 😱 sonra inceledim biraz uzaktan 🧐😷 ve öğlen saatleriydi. Düşündüm ne yedi şuana kadar diye ve tabiki muz 🍌🍌😂 mantıklı düşününce çıkti sonuç . Posalı ve lifli yapısından dolayı oluyor korkmayın
yasminmomy edilan bende kurt sandım eşime de söylemedim gece yarısı doktora goturcek diye ama sabaha kadar için içimi yedi kötü bisey mı var acaba diye teşekkür içimi ferahlatiniz🥰😘