mrs_safinaz Merhaba anneler kızım 6 aylık doğduğundan beri uyanık olduğu çoğu vakit ıııı diye ses çıkarıyor. Özellikle Oyuncaklarla oynarken sinirleniyormus gibi ııı lıyor hep sanki mutsuz gibi.Tam nasıl anlatacağımıda bilemedim ama sizce nedeni nedir.
Nirmala mrs_safinaz benm bebeğimde bazen garip bir ses cıkarıyo gazdan sebep olabilir diyen oldu ama bana kalırsa sinirlendiğinde falan cıkarıyor gibi 🙄
Eslemveasya mrs_safinaz Daha küçük ne anlar mutlu mutsuz. Oyunlar oynuyor musunuz güldürmeye çalışıyor musunuz? Bunları deneyim böyle gıdıklar gibi onun seveceği güleceği sesler çıkarın konuşun onla. Oyuncaklarla oynayıp eğlenecek yaşsa değil şuanda
mrs_safinaz Nirmala Bizimkisi bazen değil işte bir seyle ilgilenirken hep bu ses yani.Sonrasinda da sinirlenme bende acaba bir sorunu mu var diyorum bazen gazı oluyor dediğiniz gibi gazıni çıkarıyorum ama yine devam çözemedim
mrs_safinaz Eslemveasya Tabiki de oyunlar oynuyorum oyuncağı eline verip oynamasıni beklemiyorum ama hep ııı lıyor incelerken hep yani sonrasında sinirleniyor zaten.Hiç gülmüyor değil ama çok güleç bir bebek değildi zaten genel tavrı öyle ama hep böyle yapınca üzülüyorum ister istemez