yigitinannesiiiiiii Günaydın kızlaaaarr. Bildiğiniz güzel abiyeleri olan güvenilir bir site var mııı ? Yada modaselvim den hiç alışveriş yaptınız mıı ?
Sevde123 yigitinannesiiiiiii ben tuniklerimin yarısını modaselvimden sipariş ettim hiç problem yaşamadım ama abiye nasıl olur bilemem
yigitinannesiiiiiii Emir_mom eveeett tesettür abiye 😊 Kargo da herhangi bir sorun yaşamadınız değil mi beden ve kalite konusunda 😅
yigitinannesiiiiiii Sevde123 teşekkür ederim ☺️ bende abiye alacağım ama abiyelerde genelde 1 beden büyük alınıyor ama kararsızım tam beden mi alsam büyük beden mi 🥺🤔
Sevde123 yigitinannesiiiiiii ay hiç abiye almadım ki bilmiyorum tuniklerde de az çok anlayabiliyorum önü düğmelileri tam beden alıyorum düğmesiz olanların bazılarında dar kalıp dye yzıyor bende riske atmamk için bi beden büyük alıyorum bol olursa terziye götürüp hallediyorum hemen
[silindi] Peki kizlar bayram için midi boy böyle poplin gibi elbise önerisi olan varmı ? Biraz göbek saklayan 🫣
yigitinannesiiiiiii [silindi] benimde gitmeyen saklamam gereken bir sezaryen göbeğim var aynı dertten muzdaribiz 🥹🥺