Papatyack Kızlar bebegin doydugunu nasıl anlayabiliriz 22 günlüğüz ? 2 gündür düzgün uyumuyo sürekli aranıyo
Bernaarasunal Papatyack bez sayısından kilo alımından yada emmeyi bıraktıktan sonra göğsünü sık hala süt geliyorsa doyuyordur benmkide hep aranır ama o refleks o günlerde hep emmek istiyorlar kokusunu istiyo güven istiyo benmki kaka yapmak için bile emmek istiyo 😄
Papatyack Selcanasral MucizemGeldi3545 şimdiye kadar günde en az iki kaka yapardı 2 gündür bi dün yaptı bugün yok çişli bezimiz çok ama kaka yok gögüslerim sönük sıkınca geliyo ama sagınca bişey çıkmadı anlamıyorum ya 😔
Papatyack Bernaarasunal şimdiye kadar günde en az iki kaka yapardı 2 gündür bi dün yaptı bugün yok çişli bezimiz çok ama kaka yok gögüslerim sönük sıkınca geliyo ama sagınca bişey çıkmadı anlamıyorum ya 😔
Bernaarasunal Papatyack bizde devitten sonra a kaka yapar olmuştu ocean kullanmaya başladık 3 defa yapıyor bide biogaia kullanıyoruz bağırsak düzenleyici oda işe yarıyor
MucizemGeldi3545 Papatyack yapa yapa öğrencez bakalım bende o kadar acemiyim ki. Uyuyunca uyandıramıyorum, ac mı tok mu bilemiyorum, sarılığı gecmiyo napcam bilmiyorum. İnşallah sağlıkla büyürler 🤗