Balbebeginannesiiii Kizlar kendisi yada tanidigi gozlukten anlayan calisan var mi acaba gunes gozlugu aldm rayban trendyol saticisi katlanir model 1740 tl ama bazisi orijinal raybanin oyle gozlugu yok diyo var mi bilgsi olan
BuzluKahve Balbebeginannesiiii var. Ben de almıştım, kaybettim. 5 sene önce falan çıkmıştı o model, tutmadı tekrar üretmediler.
BuzluKahve Balbebeginannesiiii katlarken hep kirleniyordu. Onun dışında çok uzun süre kullanamadan kaybettim maalesef
Balbebeginannesiiii sheesyelllow elime gecmedi henuz ama gorsellerine baktm sadece bir kosesinde rayban yaziyor
sheesyelllow Balbebeginannesiiii RayBan yazar ama camında R baskısı olacak gelince kontrol edersin sanırım taklitlerde R baskısı olmuyor
sheesyelllow Balbebeginannesiiii benim optikci arkadaşlarım var ben onlardan alıyorum güvenilir ama geçen gün yeğenim aldı trendyoldan orijinal onunda bence orjinaldir ya
Balbebeginannesiiii sheesyelllow bazisi orijinal yazmis bazisi gozlukcuye gorurdk sahte yazmis bnde kararsiz kaldim gozlukcude 2600 tl gozluk orda 2 bin katlanan hep uygun 1700