pasaklisinkukuli Gece aglıyor uyuyamıyor ateş 37-37.5 arası agzını açtırmıyo mızmız .çenesi sıcak ,herşeyi agzına sokuyo sinirlenip fırlatıyor sekiz aylık hiç diş yok daha
Senden-bokolmaz pasaklisinkukuli muhtemelen distir ama bildiğim kadarıyla 38 i geçen ates dış ateşi değil artarsa hastaneye gidin bı de evinizde parol varsa verebilirsiniz belki rahatlatir
Kaderelanur pasaklisinkukuli tetagil alın baya rahatlatıyor , büyük ihtimalle diştir benim kızımda hiç açmaz ağzını
Oburiks pasaklisinkukuli olabilir ben ilk dişte pek anlamamıştım 5.5 aylıktı gaz falan dedim veya ağrısı vardır dedim ama bir baktim dis çıkmış ağrısı o sebeptenmis şu anda dış zamanları tetagil diş granuru kullanıyoruz bir nebze rahatlatıyor inşallah hepimiz bu süreci kolay atlatiriz
mylittlebabys pasaklisinkukuli benim kızımda ilk dişini 8 aylıkken çıkarmıştı biraz zor bi dönem Allah yardımcınız olsun dentinox kullanmıştık pek fayda etmemişti bi de karanfili havanda ezip zeytinyağıyla karıştırmıştık dolapta bekletip sürmüştük o daha iyi gelmişti aklınızda bulunsun