Aysekorkuthome Kizlar bebegim 4 aylik genellikle uykudan uyandiginda balgamlı bi agalamayla uyaniyo sonra kendine geliyo oksurugude var bogazları dolu sanirim. Fizyolojik serum damlatiyorum ama ne yapabilirim nasil gecer
2E1M Aysekorkuthome salgin var sanirim canim grcmis olsun benim bebegimde 11bucuk aylik kac gundur o da balgamdan dolayo surekli kusuyor oksuruyor bize doktor antibiotik, oksuruk surubu ve deniz suyu sprayi verdi kullaniyoruz bi doktora goturun bence
Denizanasi92 Aysekorkuthome doktora götür canım ben aynı şikayetten basit bişey deyip aile hekimine götürdüm öksürük şurubu verdi. O balgamını daha da artırdı. Geçmeyince çocuk doktoruna götürdüm. Alerji ilacı ve sprey verdi akıntıyı keselim diye. Yalnız maalesef ilerlemiş kulak enfeksiyonuna çevirdi. Antibiyotik başladık ilk kez böyle üstüne düşmedim ilerledi ilk kez antibiyotik kullanıyoruz
Esin_egemen Aysekorkuthome Çok geçmiş olsun canım. Benim bebeğimde böyleydi öksürük başlayınca biz doktora gittik ciğerlere inmiş enfeksiyon maalesef. İğne verdi ve nebülaztr kullanıyoruz. 5 gün sonra kontrol verdi nebüye devam tam geçmemiş dedi. Siz de bi doktora gidin derim. çok hızlı ilerliyor bebeklerde. bizim doktorumuz yine de nefes almada falan zorluk yaşarsa hemen acile gelin dedi
2E1M Aysekorkuthome valla bizde kimse hastada degildi kalabalik ortamlardada yakindan temas edebilecegimiz kimselerde yok pek ama bebeme nerden bulasti bilmiyorum