Parasetamoll Hangi site, sayfadan aldığınızı yazar mısınız? Bir çok site var güvenilirlik açısından tereddütte kalıyorum belki alan vardır yazarsa sevinirim.😚
poncikci Parasetamoll ben aldım vivense. Com dan aldım çok memnun kaldım biz kurulumu eşimle yaptık çok basit zaten ama 60 70 TL ödeyince kurulum yapan adam da gönderiyorlar 650tlye almıştım 😊
Deletedmom0340 Parasetamoll bende internetten mı alsam yaptırsam mı kararsızım. Oğlum 1 yasına girince düşünüyorum ama yaşına uygun mu bilemiyorum. Tecrübeli anneler bakalım neler diyecek
Berna18 Bnde modeli seçtim beğendim eşim yaptı çok daha ucuza denk.geliyo Bi marangoza yaptırın bncede
Deletedmom0102 Berna18 baya iyiymiş 👍🏻 Ve çok ucuz 👀 zor oldu mu yapması peki benim eşimin elinden gelir düşüneyim bunu ben👍🏻 Kızım 2 yaşını geçince düşünüyorum oda yapmayı hatta belki 3😅
pamukkuzum Berna18 canım bizde yaptırmak istediği 200 tl yi çok çok geçti bana detaylı bilgi verir misin nasıl bir malzeme aldınız ölçüler neler gibi kızım asla beşikte uyumuyo sığmıyor çünkü
Parasetamoll Deletedmom0340 benim de oğlum aralıkta yaşını dolduracak gebeliğimden beri düşündüm de kısmet olmadı ama yaşına uygun gibi olur en azından geniş rahat yatarlar
poncikci Deletedmom0340 benim kızımda var 14buçuk aylık ama pek alışamadı gece uyanınca kalkıp iniyor evde dolaşıp oyun oynamak istiyor ama beşikte olunca geri uyuyor
Gzdsre Deletedmom0340 7 aylıkken yaptrdm geniş geniş yatıyor dönüp duruyor içinde beklemesenizde olur yani
poncikci Parasetamoll evet sunta ahşap renkli, valla model olarak bilmiyorum ama yere yakın altında çekmece vs. Yok üstündede suntadan çatısı var ama öyle tamamen kapalı çatı değil
Deletedmom0340 Parasetamoll anladım canım inşallah rahat eder miniklerimiz. Ben internetten model begenıp tanıdık marangoz a yaptırcam gibi. Hem uyguna gelır hem degısıklık yapma şansımız olur
Deletedmom0340 Gzdsre bizde 7 aylığız suan. Bunu duydugum iyi oldu. En ıyısı model belırleyip yaptırayım. Teşekkürler 🙏
Deletedmom0340 Berna18 yaaa çok iyi olmuş ya ne güzel 🤗ellerinize sağlık. Kullanışlı güzel model bakayım de deneyeyım ya bebegım hem alısır kendı yatağına oyun oynuyorum zannedıp uyur😃