Aleyna02 Hanımlar annelere her ay yardım parası yatıyormuş tam bilgim yok ama devlet veriyormuş sanırım 1000 tl her ay bilen var mı böyle bişeye başvuran varsa bilgilendirebilir mi
Minikkanarya Aleyna02 bende 4 aydır alıyorum 9. Ayda son benimkide bilgileri doldurun bazen kabul etmiyor sayfa yenileniyor kişi sayısında ama siz tekrar takrar yapın hemen onaylanmıyor arada girip bakın benim ki 2 ayda onaylandı
Minikkanarya Aleyna02 birde çocuk sayısına göre ücret yükselebiliyor tek çocuksa 1200 iki ise 2000 gibi gibi…
ayazbebek_0 @ Yesim61 Aleyna02 E devlet giriş yap Arama kısmına sosyal yardım başvuru yaz +işaretine bas Bilgileri doldur 1 ay sürüyor onaylanma süreci arada bi kontrol edin onaylandı mı diye para yatınca mesaj geliyor zaten 1 yıl yatyor
Ylz00 ayazbebek_0 bilgileri dolduruyorum ama aile desteği almak istiyorum a otlmatikman hayır a ceviriyor evet e basamadım siz nasıl yaptınız
Aleyna02 Ylz00 aile desteği bende çıkmıyor kömür yardımı doğalgaz yadımı birde ısınma yarfımı almak istemiyorum çıkıyor sadece
elifinannesi95 Mirac21mom temmuzda başka olacakmış vatandaşlık maaşı ama onunda belirli şartlar var diye duydum
Birbebekk Kizlar birşey dicemxmde sürekli bu yardım postlri yabi herkesn elinde internet var girin araştırın hiv mi haber izlemiyorsunjz tuhafsiniz zaten bu ay son aile destek yardımı bir sendir var duymamak.imkansiz 🤨