Kahveli Meryela evet 2saniye arkamı dönmemle neara alıyor atıyor ağzına yetişemiyorum arada yuttuğuda oldu tabi kitabı koparıyor cekmece döküp kağıt koparıyor peçete vs koparıveriyor bir de hızlı ki
Yamangul Meryela ah maalesef 9 aylık kızım sürekli peçete kâğıt vs gördüğü anda yiyor çünkü onlar ne yenicek ne yenmez bilmedikleri için herşeyi yemek istiyorlar bu çok normal bir şey ama biz dikkatli olmalıyız maalesef zor süreçler
Meryela Kahveli aynısı ya 🤦🏼♀️ neden böyle bu. Kitap okuyamıyorum elimden alıp yiyor çünkü. Herşeyi saklamak zorunda kalıyorum
Meryela Nrgngr keşfediyor diyorum ama kağıdı çoktan yedi oynadı vakit geçirdi. Hala ağzına alıp çiğneyip yutuyor
MeteYmen_Annesi 15 aylık İkizlerim kağıt karton olsa amenna yerde buşey görmeye gelmesinler ne varsa ağızlarına🤣 bu yüzden evi 50 kez süpürüp yerleri kontrol ediyorum
Aryakus2828 Meryela kağıt karton yerdeki ufak tozlar halının altındaki plastik yerleri koparyr püsküllerini 🤣
Deletedmom_79 Meryela denemişsinizdie belki ama yırtılmayan yenmeyen kitaplar var. Onlardan mı edinseniz. Benim bebeğimde selülöz bağımlısı gibi onunla biraz çözüm bulduk