cocomelon Kızlar gardımı aldım bekliyorum 😂😂 sonuçta iki gün sonra aynı şeylere fazla para vermeye gerek yok demi
kubrasonmez16 cocomelon valla aklım çok karıştı diğer bütün sitelerde mesela geçen hafta pantolonlar 40 50 idi, şimdi 90 yapıp üstünü çizip yine 40 50 yapmışlar. Gerçekten hangisinde indirim var şaşırıyorum 😂
cocomelon NisanAnnesi mustela ürünleri(şampuan,yağ,serum fizyolojik) prima pure bez 49a aldığım şimdi 39 a düştü Islak mendil chicconun bi kaç ürünü düşmeye başladı bide sehpa vardı tekerlekli bide çok amaçlı dolap
Sasah1441 Var mı öneriniz bende 3 - 5 bişi attım sepete de bekliyorum oyuncak ve ev eşyası var ama bende
cocomelon Sasah1441 mustelanın şampuanı şuan iyi düştü bide bebek bezi attım bizim bez çok indirime girmiyor prima pure bide onun ıslak mendili şuan iyi düştü sehpa vardı tekerlekli onu attım sepete bide green clean deterjanını Çok amaçlı dolabında fiyatı çok iyiydi ikeaya göre bir sürü attım bişeyler eşim görmedi halen 😂😂🙊 yarısını çıkaracak kesin
cocomelon Sasah1441 oyuncaklar hepsi buradada daha uygun gibime geldi benim beynim yandı bi trendyol bi hepsi burada fiyat karşılaştırıyorum durmadan
cocomelon kubrasonmez16 bende aynen öyle aklımda tuttuğum ürünleri görünce küfür ediyorum resmen ama trendyolda baya indirim geliyor gerçek anlamda
Sasah1441 cocomelon :)) bez stoğu yapın bencede biraz pahalı o ürünler ben de kıyafet bakıyordum bugün hepsinin fiyatı arttı bakalım ne olacak 😁
yaseminnduru cocomelon ceybebe diye bir site var orası çok daha ucuz Trendyoldan şuan bi bakın isterseniz
M_g_m123 _07cinarhsn ben almıştım ordan oyun halısı kraftin aldm cok memnunum ve indirim kodumuz vardi baya iyi fiyata geldi
_07cinarhsn M_g_m123 haunger mi ne yazıyor markası şimdi baktım97 90 pianolu ama bilmiyorum göründüğü gibi gelir mi acaba
mikelenjelo35 cocomelon daha önce oldumu hesaplı mi .normalde ordan alışveriş yapıyorum ama büyük bı indirime hiç denk gelmedim
M_g_m123 _07cinarhsn https://ty.gl/vidftlv1b link hic göndermemistim burdan ama linki bu yani girebilirsense gir bak istersen kraftin aldigim
Ozge_AyazEfee cocomelon böyle kampanyalar olduğunda sanki Bi sürü şey almak gerekiyormuş da ne alacağını bilemiyormuş hissi uyanan Bi tek ben miyim 👀
Deletedmom115 Çoğu ürüne baktım normalde 50 tl falan fiyatı var 80 yazıp üstünü çizip 50 yazmışlar zaten fiyatı 50 tl. Indirim değilde bindirim gibi.