Burcuatess Kızlar sütüm tazyikli çocuğum boğuluyo emerken öksürüyor kusuyo emzirmek çekilmez bir hal aldı iyice. Tazyikli kısmı gidene kadar elimle boşaltıyorum bu seferde tutmak istemiyo başka ne yapabilirim
gizemgnd Burcuatess makine ile sağım yapmak tazyiği artırır sen bebeğin bi iki kere çekince elinle az bi şey sağ bebeğin emeceği şekilde. Bol su bol protein kefir vs tüketin 10 15 güne hafifler geçer
seydaolmez Burcuatess benimde çok tazyikliydi sağsam bile hep tazyikli geldi o yüzden hep meme reddi yaşadık ve en sonunda kızım kazandı bıraktı emmeyi bi hemşire abla suyu çok mu içiyordum diye sordu evet çok içiyordum en çok su artıyormuş suyu az içseydin dedi şaşırdım sanada yazmak istedim belki bi denemek istersin
Mhdbtl--- @“Burcuatess”#yani böyle durumlarda genellikle önce pompa ile sağım öneriliyor emzirme danışmanı hep öyle derler
Mavininbiri Mhdbtl--- Manuel pompa sütü tamamen kesiyor ama elektrikli pompa kullanılabilir ama manuel kesinlikle kullanılmamalı
Sansarella Sütün akışının yavaşlaması için normalde önerilmeyen ama bu tür durumlarda önerilen memenizi makas şeklinde tutarak emzirmelisiniz
Bilgeebaby Emerken elinle gögsünü tuttuğunda da mı tayziklş gidiyor. Bazen benimde öyle oluyor ama ucun biraz yukarından baskı yapınca normale dönüyor