ArasEgeninAnnesi Bebeginde reflü olan anneler ne gibi şikayetlerle reflü tanısı koyuldu yardımcı olurmusunuz acaba kontrole gıttık reflü oldugunu soyledı doktorum anne sütü alıyor nelere dikkat etmem gerekiyor
Alpella ArasEgeninAnnesi sizin ne şikayetleriniz vardı Peki? Benim bebeğim de kusmuyor ama 3.5 aylık 90 cclik mamanın 60 ında tıkanıyor midesi mi almıyor anlamıyorum. Memeyi de çok az emiyor . Ben de 4.ay kontrolünde sorcam inşallah
ArasEgeninAnnesi Alpella kontrolumuz vardı normalde benım bebegımde asırı derecede kusmuyor anne sütü ile besleniyor sadece sanki bişey varmış gibi yutkunuyor agzına sanki bisey geliyor gibi sık sık olmuyor ama doktora bunu soyledım reflü ilacı yazdı
Alpella ArasEgeninAnnesi emmesinde bi azalma reddetme iştahsızlık var mıydı? İlaç olarak ne yazdı? Sadece o sebebten dolayı mı reflü teşhisi koydu 🤷♀️
Alpella ArasEgeninAnnesi anladım canım. Diğer anneler de yazsın bi bakalım belki aynı durumu yaşayan vardır
ArasEgeninAnnesi [bilinmeyen] burun akıntısı ve öksürükten dolayı gitmiştim bende agzından süt geliyor gibi yutkunuyor deyince reflü ilacıda yazıyım dedi
AselMeva Benim kızımda 50 günlük çok kusuyor hırıltısı oluyor arada uyurken bazen ağzına süt geliyor ve öksürüyor birde emdikten 2 saat sonra bile su gibi az çıkaroyor doktor kontrolümüze daha var acaba beklemesem götürsemmi bende 🤔