Sebosunuzzz Doğumdan sonra ilk defa bu kadar yorulduğumu 4. Ayda hissettim😂😮💨 sizin nasıl geçiyor akşamları uyumamak için direniyorda direniyor 😮💨😮💨😮💨😮💨sürekli kucak,ağızda emzik geviş getirerek kendini sıkma,uykusuzluk,meme reddi oy anam oy
MommysMini Sebosunuzzz bugün ben ağlatarak uyutmasam kendisi uyumuycaktı sürekli sallıyorum tek memeyi emiyor tek memeyi habire ağzına alıp geri çıkarıyor 😂 geze geze emziriyorum gerçekten çok zor günler inşallah en kısa zamanda atlatırız bu atağı 😂 sonra bi digeri ve bi diğeri ve diğeri….😂
Nsjshksannesi Sebosunuzzz ayy tam olarak bizi anlatmışsınız. Resmen savaş veriyor benimle yememek ve uyumamak için ikinci bebeğim ve ilk defa böyle şeyler yaşıyorum 4. Ay atağını dibinde yaşayanlardanız bitse gitse hayırlısıyla yolsa huniyi takıcam yakında 😅
Lilybaby Sebosunuzzz 4 ay bitiyor diş başlıyor sonra etrafa ilgi artıyor yine uyku yok yine uyku yok 😁 artık zombiliğe alıştım yapacak bişey yok 🥱
cennetkokuluyavrum Sebosunuzzz 4 ay asiyi bir olduk ondan sonra hersey degisti tum saydiklainiz 5 ay olduk bizdede mevcut devam ediyor sabir edicez baska care yok gibi 🙂
Sinemelis Sebosunuzzz kendimi gördüm kac saattr kucakda geziyorum durunca agliyo yataga koyuyrm agliyor uykuda sebepsz ağlayarak kalkiyor
Sebosunuzzz Sinemelis aaaiiiinen öyle aiiiinennn aklı çıkmışcasına ağlıyor hemde ona şaşırıyorum alt tarafı yatırıyorum yani 😂
MommysMini Sebosunuzzz gecenin ikisinde odayı on kere turlayarak emzirirken ben de öyle avuttum kendimi. Uykusuz sabahı bekliyoruz 😂 bugünler de geçecek gülerek hatirliycam diyorum
Defnem23 Sebosunuzzz 3 buçuk aylık oldu benim kızım da uykuya çok fazla direniyor göÜnden uyku akıyor ama uyumuyor uyuyor 15 dk. Sonra uyanıyor aç diyip bi daha emziriyoruö memede uyuyor. Sonra ayrılıyor sonra tamam uyumaz bu daha diyip alıyorum. Aradan zaman geçiyor bu sefer uyku başına vuruyor tekrar emziriyorım 20 dk uyuyor. Uyanıyor. Tamam diyorum uuur belkş yine pış pış yine uyukluyor yine uyanıyorum. Tüm gün bunu yapıyor. Bir ara deliricem falan diyorum. Sürekli kucakta olsun hatta kucakta uyusun kucakta kalsın orda rahat 🤣 şimdi neyse kuxak tamam alıyorum ama belim de kopuyor bş sğre sonra ana kucağında oyalanıyor sonra yine veyyy veyy ağlıyor yine kucalk. Şimdi uyku gerilemesi yaşıyor diyw düşünüyorum çğnkğ eskiden en azından 1 saat 1 buçuk saat uyurdu bazen 30 dk şimdi 10 dk. Zoe uyuyor. Doktorumuz 6.aya kadar uyku düzeni beklemeyin dedi. 🤣 Ben artık bi şey beklemiyorum yoksa daha kötü olup niye uyumuyor diye strese girmek istemiyorum. Patron oymuş ne zamn isterse o zmn uyurmuş. 3 buçuk aylık patron mu olur 🤣 yedik naneyi bacım hepimize allahtan sabır sükunet diliyorum bebişlere güEl uykular diliyorum. Uyuyan uyuyor bizim ki anasına çekmiş uyandı mı nş daha zor uyuyor. 🤣
Elif6772 Defnem23 4 ay 10 günlük kızım aynı sorun bızdede var sureklı yanında olmamı istiyor akşamları babaya verıyorum yemek hazırlamak için tesadüf benı görürse zaptedebılene ask olsun🤣 acıkırsa güzel emıyo ama doymaya başladıgı an delı gıbı aglıyor memeyı bırakarak ıkı ağlıyor sonra emmeye devam 5 sanıye sonra yıne sakınlesene kadar boyleyız bunu gün ıcınde yapıyor gece sorun yok uyuyo ama gündüz zombı gıbı uyumuyo belkı inanmayacaksınız ama 10 gündür evde sadece yemek yapabiliyorum onunda mutlaka bı eksıgı oluyo sayesınde🤣
tugce3543 Bu nasıl bi atak ya valla ne zormuş ve 4. Ay sabır ayıymış bunu öğrendim salyası bi yandan diş kaşıntısı bi yandan vuruyo gece uyumuyo direniyo dün gece 11 bucuktan sabah 9 bucuga kadar 15 dk uyudu uyandı sürekli sabah bi görseniz halimi korkardınız valla😂😂 allahtan meme reddi yaşamadım çok şükür ona seviniyorum😄😄
Defnem23 Elif6772 aynen yaa bugünlerde geöer psikolojimizi dağlam tutmak lazım burda da başka destekçiniz yoksa eşlerimize iş düşüyor. Daha bizimki o raddeye gelmedi babasında ds duruyor uykusu yoksa aç değilse tabi. Bsbsdı da akşam 1 saat sonra yatış zaten. Bakalım inşallah bu süreci kolay atlatırız yaa