cennetkokuluyavrum Aygl12 benim bebegimde 5 aylik donmiyor ters koydugumda agliuor donmek icin hic zahmet etmiyor ama oturmak istiyor surekli 🙂
Winky Aygl12 daha erken değil mi bizimki 6 ayında hafif dönüyordu sonra bi ara bıraktı şimdi 6 ay 25 günlük çatır çatır dönmeye başladı bian da arada destekledim tabi
Pelopelo Aygl12 benimki de cok gec dondu ama altinci ayinin sonunda dondu simdi sekizinci ayda emekliyor, neredeyse yuruyecek
Yeniannee_ Busrgok çocuğun yapacağı varsa da yapamaz bir kere yapsa ikinciye yapmak istemez size göre doğru olan zaman çocuk için doğru zaman olmayabilir. Çocuğu ağlatarak bir şeyler yapmaya zorlamak doğru mu sizce. Tabi gelişimi için ısrarcı olmak sıkıldığı zaman dikkatini dağıtıp bir süre sonra tekrar denemek çok daha mantıklı
cennetkokuluyavrum Aygl12 benimde oturmak icin cabaliyor direk donmek yok oturunca iyi etrafa bakiuor saskin 😀
NurLady Benim oğlanda tam 5 aylık yüz üstü 10 saniye durmaz basar çığlığı dönmek ne kelime 5 dakika yüz üstü dursa ona bile razıyım 😅 aklı fikri oturmakta başkada birşey yapmıyo ama olsundu bence fazla kasmayın canı istediğinde yapacak illaki bir gün 🩵
Busrgok Yeniannee_ aslinda yazarken bunu kasdetmistim bende ama detayli yazmamisim tabiki aglarken devam etmek mantiksiz
CizerBirAnne Aygl12 döner daha telaş yapmayın. Benim kızım da o aylarda sadece yan dönüyordu. 6.aya doğru bir dönmeye başladı, uykusunda bile fıldır fıldır dönüyordu. Merak etmeyin, döner daha Allahın izniyle.