gunbaharrrrr Bayramdan hemen önce tertemiz bir elbise bırakıyorum buraya kızlar sadece 1 kez giyebildi kızım ve sıfırdan farksız almak isteyenlere fiyatı sadece 100 tl 🌸 Elimde başka elbiselerde var çocuklar için ilgilenenlere atabilirim 🌸
Mustafayigitvebeytugannesi gunbaharrrrr çok güzelmiş kızım olsaydı alırdım ama üç oğlum var böyle elbiseler hayallerimde kaldı 😒 üstte kalsın 🥰
Beyninizikullanmakucretsizdir Mustafayigitvebeytugannesi üç oğlum var böyle elbiseler hayallerimde kaldı 😒 Hayırlısı buymuş demekki, yoksa Rabb’imin katında asla zor değildi kız evlat vermek ☺️ 3 gelininiz olunca sizi, sanki kendi kızınızmış gibi sevip değer verirler inşallah 🫶🏻🥰
Winnithepooh gunbaharrrrr dün yigenime baktık LCW sitesinde vallahi 300 civarı bu elbiseler ne kadr pahalanmis öyle şaştım 🤦🏼♀️ bebeği sevenler için uygundan satıyorsunuz ihtuac duyan görür ins 🙏
gunbaharrrrr Winnithepooh evet sıfır fiyatı 319 tl kızıma 1 kere giydirebildimküçük geliyor umarım birinin işine yarar 🤗
Mustafayigitvebeytugannesi Beyninizikullanmakucretsizdir inşallah öyle olur çok teşekkür ederim 🌺 bana iyi gelene bende iyi giderim. İnşallah gelinlerimin kızı olsun çok isterim torunlarıma almak 🥰