Melmus Iyi gunler 0.6 ay avent emzik kullniyordum ama kizim 6 aylik oldu 6 18 aylik emzigi almiyor oguruyor ara ara vermem mi gerekir ne yapmam lazim
afrAybars Melmus o kadar can sıkıcı bi durum ki 😵💫😶 aynı sorunu oğlumda yaşadım ve o öğürmeden sonra emziği bıraktı. 2.çocuğuma bibs kauçuk emzik aldım emdikçe kauçuk kısmı büyüdüğü için 6-18 ay emziği hiç yadırgamadı keşke kauçuk emziğe alıştırma şansınız olsa
melekortac @"Melmus benim oğlum 8 aylık, hala 0-6 ay kullanıyo öğürüyo bende zorlamıyorum arada teklif ediyorum ama yinede istemiyo. Bence zamanı var acele etmeyin sizde
Melmus melekortac demek her cocuk kabul etmiyor oburunden sogumasinda ara ara veirrim almazsa artik alisir zamanla
ahsenmomm Baklavanida tam emin değilim ama damak yapısında mı diş yapısında mı ne sıkıntıya sebep olabiliyordu galiba
melekortac @Melmus Valla ben uyku arasında veriyorum, o zaman bile öğürüyo tutmuyo. Her bebek farklıdır tabi ama bi anda geçiş yapmaları zor olur elbette daha küçük olan emziğe alıştıkları için
Melmus afrAybars ay korkum birakmasi insaallah birakmaz benim kiz yemede biraz sorunlu bibs alorim onuda almaz eminim denemk isterdim ama
afrAybars Melmus bibs şart değil ama kauçuk yuvarlak uç emdikçe büyüyor o yüzden 6-18 ay zaten 0-6 aya göre biraz büyük olduğu için bebek yadırgamıyor ama işte artık geçmiş kuzum ya ama tecrübe olur 2.ye öyle yaparsın inşallah. dilerim bebişin emziği bırakmaz emzik gerçekten kurtarıcı