Elif2000 Kızım prizleri söküyor ve pirizler çok aşada ne yapmalıyım.Televizyon ünitesine çıkıyor. Kablo prizi yerinden söküyor. Bu durumda ne yapardınız
kahvepres Elif2000 priz köşelikleri ve koruyuclri var cnm onlrdn takablrsn ck uğrşyrsa allah korsn kötü bişi olmdn
midekoruyucu Elif2000 ben kontrollü bi şekilde oynamasına izin veriyorum. Şöyle ki; mesela elektrikli süpürgenin fişini onun takmasını veya çıkarmasını istiyorum ya da ne bileyim blander filan… bu şekilde yapınca o oyun oynuyorum zannediyor. Sonrasında ellemiyor. Ellemek isterse makineyi açarken takarız kızım fiş diyorum gel şimdi başka bişey yapalım diyorum. Tamamen engelleyince değerli oluyor
Merve0227 Elif2000 benim yeğenimde böyleydi gider çekmeceden yağ bıçaklarını alır sökerdi biz artık şartelleri attırırdık hiç durmazdı dikkati de dağılmazdı hiç çok korkardım valla bişey olacak diye vazgeçmeyince çareyi şarteli indirmekte bulurduk
Yasemin5 Elif2000 ahahahha Allah yardımcımız olsun😬 benim kızmda alttan aydınltmaları söküyor. Bantladım şuanlık sökemiyor😂😂 sizde yapıştırıcı deneyin alttaki prizlere 🤷🏼♀️
queen_bee Dikkatini başka yöne çekmeye çalışın. Prizle uğraşırken Büyük tepkiler vermeyin, çünkü bizim aşırı tepkilerimiz onların hoşuna gidiyor daha cok yapıyorlar🙂
Elif2000 midekoruyucu canım prizi söküyor priz yerinden çıktı. Şimdi internet yerini söktü. Kablo çıkartmakla kalmıyor. Prizin kendisini söküyor
midekoruyucu Elif2000 anaaaa kız elektrikçi filan mı olcak ne bu ilgi 🫣 kötü olmuş ya. Ben de elini sokuyo öyle oynuyo sanıyorum sökmeye çalışanı hiç görmemiştim 😅 ya prizlerin önüne kaldıramayacağı itemeyeceği şeyler koymayı denediniz mi. Bi süreliğine en azından. Unutunca düzeltirsiniz evin düzenini