Ebruli_38 23 günlük oldu bebeğim emerken göğüs ucum bazen çok acıyor. Emzirme sonrası kendi sütümle siliyorum ama sık emzirdiğim için bir türlü rahatlamıyor göğsüm. Acımaması için ne yapmalıyım
Star52 Ebruli_38 kesinlikle gümüş kapak denemelisin ben ilk günlerde hep emzirip gümüş kapak koydum ve o sayede hiç yaram olmadı
CaglaMenessa Ebruli_38 gümüş kapak kullan dayanamayacak kadar kötüyse silikon göğüs ucu ile emzir anestol merhem sür emzirmeden önce yıka bepantol plus da karıştırabilirsin ya da terramycin merhem de sürebilirsin hemen geçiriyor
yeniannee5 Ebruli_38 Canım benim de acıyordu yaraya dönmüştü yavaş yavaş her kremi denedim ama bana tek iyi gelen ayva çekirdeği oldu. Bir ayvanın çekirdeklerini çıkarıp bir fincanın içine koyup içine 2 yemek kaşığı su koyun. 1 gün serin yerde bekletince o su jel kıvamı alıyor. O jeli bitene kadar göğüs uçlarınıza sürün. İnşallah size de faydası olur 😊
Minzilikuymak61 2.5 ay cektim onu denemedigim krem ilac kalmadi inanim imkaniniz, varsa, daha, fazla, ilerlemeden gümüş kapak alın yara olmaya, basladiginda basedemiyorsunuz beni gümüş kapak kurtardi
Ebruli_38 Minzilikuymak61 yara yok ama çok emziğinde doğru tutamadığı için göğsü acı oluyor hametan kullanıyorum onunda emzirmeden önce yıkamam gerek sanırım