Tazefasulyecik Bebeğin burnunda hafif morluk varsa devamı kız deniliyor böyle şeylere inanıyormusunuz ve daha bunun gibi bir çok şey saçının arkası düzse kız sivriyse erkek diyorlar
Ikicocukbiranne Tazefasulyecik kızımda yoktu öyle herkes devamı kız dedi ama oğlum oldu. Hurafe yani ne olursa olsun ayrıca ne önemi var
Sonsuz32 Tazefasulyecik yok öyle birşey inanmiyorum benim kızıminda burnunda morluk var erkek diyolar 2si
Beyninizikullanmakucretsizdir Bunların hepsi hurafe inanmayın 😌 eşinizden hangi kromozom tutunursa cinsiyeti o olur 😄
Deletedmom_109 Tazefasulyecik burun morluğu için erkek arkası demişti parktaki teyze 😁😁 yalan dolan bunlar 🤷🏻♀️
baykuskiz_ Tazefasulyecik yani cocuktaki morluk babadaki spermin x veya y olmasini etkiliyorsa ne muhtesem sey 😄 tabiki inanmayin insanlarin uydurdugu bir sey
icidisibiranne İlk defa duydum bunu kızımı bazı görenler arkası erkek diyor siması onlara göre erkek çocuğunu andırıyormuş ama ben inanmıyorum hurafe bence inanmayın siz de
Geceperisi Tazefasulyecik bizde de bebeğin burnunda morluk varsa sonrası erkek derler 😂 Oğlum 7 aylık hala morluk var her gören sonrası erkek diyor 😂 ama yok yani çok saçma
morlu_baby Tazefasulyecik aynen burnunun orda bir morluk war kızım da banada aynısını eşimın köylüleri ailesi diyor bunun arkası erkek diye . O zamana kdr hıc duymamıştım onlardan duyuyorum tabikide inanmıyorum 😂