Merve0227 Meltem_kartal her gün her öğün acıkmak gerçekten çok yorucu ne olurdu yani haftada 1 yemek yapsaydık acıksaydık yapmaktan daha yorucu olan düşünmek gerçekten Yoğurtlu makarna kısır ve karpuz yeterli zaten sıcaklardan yenilmiyo pek bişey
Balkizlarim Meltem_kartal orman kebabı pirinç pilavı cacık mor lahana salatası çikolata soslu etimek tatlısı ✨🌸
midekoruyucu Meltem_kartal babuko istedi eşim. Aslında benim de canım çekti ama yarın yapıcam onu İnşallah bugün dünden kalanları yicez 😂 sebze graten diyolarmış patlıcan kabak patates üstüne beşamel sos kaşar koyup fırınlamıştım dün bi de şehriyeli salçasız bulgur pilavı. Bi cacık yaparım şimdi bi de olmazsa olmaz 🍉😂
MomofGok Merve0227 aynısını bende bazen eşime söylüyorum 😅 günde üç öğün çok fazla gerçekten. Tek öğün olsun ve o da kahvaltı olsun missss
MommysMini Merve0227 Allah affetsin de ben bunu namaz için düşünürüm hep. Günde beş kere olacağına bi kere olsaydı daha kolay olurdu diye ay Allahımmmm tövbe yarabbim
tubasd Balkizlarim kalabalık aile olunca a dan Z ye insan birşeyler hazırlamaya özen gosteriyir Allah ne verdiyse artık yemeğin malzemenin önemi yok. Orda anne baba yuvası sıcaklığı hissediyorum ve çocuklarında bunu hissettiğini düşünüp mutlu oluyorum. Yemeğe sevgi katmak böyle bişey sanırım
ikitosbikannesi Balkizlarim abla senin şu tatlılar hamur işleri beni benden alıyor, hele birde o fıstıklar ın eli değmiyor mu allahımmmmmm 💙 kızlara çok büyük zaafım var ama oğlum var ikinci oğlum yolda 🤣
midekoruyucu Balkizlarim 😂😂😂😂😂 valla afiyet olsun. Ben yapsam yenir burda da ama yapan yok 😂😂 biz çok yiyoz anam boşvi
Balkizlarim midekoruyucu teşekkür ederim canım 🌸 bır gün bi güzellik yaparsın sen 🙈😄 Ah sorma bende de kaçıyo ipin ucu ☹️😄
Balkizlarim tubasd kesinlikle 🌸 ah çok teşekkür ederim Allâh razı olsun inşallah o sıcaklığı yakalıyoruz dur ❤ mutfakta vakit harcamayı seviyorum kızlarda aynı şekilde 😊🌹
tubasd Balkizlarim minik yavrularımızın çocukluk hikayelerinin baş kahramanlarıyız eminim Allah’ın izniyle o his geçiyordur. Hayırlı akşamlar 🌸
Balkizlarim tubasd inşallah tüm evlatları mız mutlu aile ortamı ve neşesinde olsun en büyük mirastır çocuklarımız için ❤ akşam oluyor bende bari hayırlı akşamlar diyim 😁
Merve0227 MommysMini şeytan vesvesi işte çok kulak vermemeye çalış Beni de çok şaşırtır abdest alırken namaz kılarken
BZM Annemler ablamlar geliyo. Yoğurt çorbası. Fırına tavuklu bezelyeli patates atıcam, pirinç pilavı, turşu ve salata 😂kızım izin verirse şekerpare yapıcam ama kucağımdan inmiyo sıpa, çaresiz eşimin gelmesini bekliyorum 😂
Balkizlarim ikitosbikannesi ahh yaaa sorma yaşlılığı hiç hesaba katmıyorum yandım herhalde bu gidişle teşekkür ederim canım 🥲🤣 Yaaa olsun sağlık olsun da ama hayalindir Rabbim gönlüne göre versin demek daha iyi olur 😍☺ erkekte yapar ama 😇😇