Senorita Kızlar evde sebze niyyetine bir tek patates domates biber kaldı, ne yapa bilirim aklıma bir şey gelmiyor, et de var önerileri bekliyorumm🫶
Pikapikapikacuuu Senorita Etli patates yemeği Pirinç yada bulgur pilavı Salata ya da cacık yapsanız tamamdır. Ben dün öğlene biber dolnası salata yapmıştım. Akşam da yoğurt çorbası, patlıcan salatası ve makarna yaptım. Şimdi öğlen yemeği olarak da dünden kalan dolma ve patlıcan salatasını yedik 😅 Akşama ne yaparım daha düşünmedim. Tavuk var belki tavuk patates yaparım ya da tavuklu pilav.
Senorita Pikapikapikacuuu ya tavuk olunca bende daha çok şey bulup yapa biliyorum et de kısıtlanıyorum sanki😀
Egenim Egenim akşma menü düşünenlere bugun migrostan burger lik köfte ve ekmeğini alıp hamburger yapcam cok basit afiyet olsun
muratnannsi Senorita ezogelin corba kadinbudu kofte ve patates yapcam yanina salata Bnde cok dusundum menu anca bunu bulabildim :))
Pikapikapikacuuu Senorita Aslında ette de çok seçenek var ama sebze lazım özellikle patlıcan. Patlıcan ve etten bir sürü yemek türetiliyor 😋
muratnannsi Senorita ayy kesnlkke yaa biri dese sunu sunu yap inan zor degl yaparm ama hergun ne yapsam derdi cok zor .ee bide bebise de uyarlamak lazm