D0-2023dmb Kızlar 3 aylık bebeğim 90 cc mama içiyor 3 saate bir gonde ⅚ kez besleniyor nasıl az mı ya
Bestiee D0-2023dmb her bebeğin iştahı farklı kilo alımı aylık olarak yeterliyse miktar az değil. Zaten çişli bezinde gayet iyi. Mamanın arkasındaki miktarları bir tık fazla buluyorum. Çok takılma onlara doyduğunu anlıyor çocuk sonuçta
Egenim D0-2023dmb maşşlah iyi. Baktın akşam yada sabah ne zamansa mırıldanıyor bazı öğünlerde 120 yap cnm. Bnm oğlan 5 aylık yenı 120 ye geçti
Su4835 D0-2023dmb her bebek farklı kapasitede.sık ağlıyorsa acıkıyor ya da tam doymuyordur bebişler çoğu zaman doyduğunu bilmiyor zaten de.benimki 6 aylık 3-4 saatte bir bazen 2 saatte bir anca 120 içiyor dr az diyor ama bu kadar içiyor yani
D0-2023dmb Bestiee sıfır 3 ay 7 günlüğüz 3 ay kontrolünde sadece 500 gram almış 1 ayda yanı nu ay almadı kendısi içmiyor bazen bitirmiyor bile anlamadım ya çişide dolu dolu değil
Hazalkaann defneemomm benim oğlumda 2 ay 5 günlük 2 saate 60 cc 70 arası veriyorum onun haricinde kesinlikle içmiyor herkes az diyor ama içmiyor yani meme de almıyor kilosu iyi dedi doktor ama yükselt mamayı dedi denedim içmiyor
D0-2023dmb defneemomm gece hiç beslenmesi yok benim kinin sabah kadar uyanmadıgı sürece ay bilmiyorum yaaa canım içmiyor Napim sonra kusuyır zorlayınca