-Eraymoms- Bizim ilk dişimiz patladı da 🥹 diş konsepti yapan annelerim neler aldınız nasıl yaptınız fotoğraf atma şansınız var mıı ben dişim çıktı yazısı alıp pasta yapıp fotoğraf çekmeyi düşünüyorum 🦷 ekstra bisey yapsam güzel olurmu fikir verirmisiniz 💗
Beraninannesii -Eraymoms- Instagram kullanıyorsanız perilice_atolye var orda çok güzel sade konseptler var beğeniyorum 😇
Deletedmom_70 -Eraymoms- ben ikramlıklar hazırladım ailem ve eşimin ailesi bi kaç yakınımı çağırdım birde bulgur kaynatmıştık oğlumda. Fotoğraf olarakta temiz bi çarşafın üzerine bulgurları ve oğlumu koyup fotoğrafını çekmiştim:)
-Eraymoms- berkinannesi_ yaa onu biz 6 ay yani yarım yaş da götürmeyi düşünüyoruz diş için evde farklı birşeyler olsun istiyorum 💝
-Eraymoms- Deletedmom_70 fotoğraf varsa atabilirmisin bakayım 😇 bulgur değilde buğday duydum ama küçük kekler yaparım ben üzerine diş resimini koyup dağıtırım
Deletedmom_70 -Eraymoms- ay evet buğday olacaktı bulgur demişim bende. İkram olarak felan fotoğraf çekmedim pilav üstü et yaptım yanınada tatlı felan. Sadece oğlumun diş buğdayı olarak fotoğrafını çekmiştim