bsra_x Kızlar metsil gaz damlasını kullanıp memnun kalan varmı ? Bide kaç damla kaç gün öğün kullanıyosunuz. Bebeğim 1 aylık gazını çıkarırken zorlanıyo
[silindi] bsra_x Ben metsil kullanıyorum canım memnunum Günde 2 kere sabah akşam olmak üzere 8 damladan 16 damla veriyorum. Aynı saatlerde vermeye dikkat ediyorum birde 💜
_Gizem bsra_x bizde yaramadı sabsimplex ve biogaia bir arada kullanıyoruz sabah öğlen akşam 15 damla sab öğlen 5 damla biogaia bizim bebek kolik o yüzden baya arttırdı doktor
_Gizem [silindi] aynı olmayınca ise yaramıyor mu ben bazen herseye yetisicem derken saati geçmiş oluyor
[silindi] _Gizem Düzenli olursa vücut ona göre algılıyor canım Ben sabah mamasından 15 20 dk önce veriyorum ki etki etsin diye, akşamda uykuya geçmeden 15 20 dk önce veriyorum
[silindi] _Gizem Erkek bebişler çok gazlı, benimde oğlum öyle canım. Birde benim dediğim gibi uygulamaya çalış istersen 🌺
bsra_x [silindi] 8 damla olduğunu bilmediğimden 4 damla verdim aradan 2 saat geçtikten sonra 4 daha verebilir miyim yoksa akşamı mı beklemeliyim