Bsrayby Kızlar regilme 2 hafta var hatta ama göğüslerimde ağrı var var sizce gebelik belirtisi olabilir mi şimdi ona odaklandağım için ince ince sızladgını hissediyorum ama bilemedim başka Bi belirtim yok
[silindi] Bsrayby Sanmıyorum çünkü Yumurtlama dönemi şu sıralar oluyor, büyük ihtimal onun belirtileri. Ancak diğer regliye yakın belirtiler baş gösterir.
Bsrayby [silindi] yumurtlama zamanı oldugu için mi ağrılar yavaştan başlamış oluyor. Geri çekilme yöntemi kullanıyoruz yumurtlamaya yakın da başka korunma yöntemi kullanıyoruz
ZeynepOzcan Bsrayby Geri çekilme yöntemi kullanıyoruz Geri çekilme korunma yöntemi değildir bu arada bilginiz olsun
[silindi] Bsrayby Yumurtlama dönemi akıntı, göğüs ağrısı tarzı ağrılar olur. Kişiden kişiye değişir. Ama geri çekilme yöntemi biraz riskli, döllenme olması için illa Yumurtlama dönemi olmasına gerek yok bilginiz olsun.
Bsrayby ZeynepOzcan evet bilmiyorum yumurtlama dönemi olmadığı sürece öyle yapıyoruz ama yumurtlamaya yakın ve yumurtlama döneminde başka Bi yöntem umarım hamile değilimdir düşünmüyoruz çünkü hayırlısı artık