Bebegim1- Merhaba güzel anneler , Bebeğim 4.5 aylık fakat biraz minyon o yüzden 3-6 ay mayo arayışındayım alıp memnun kalan anneler varsa yardımcı olabilir misiniz?
Yusaydef Bebegim1- bnde dün trendyoldan sipariş verdim DeFacto mağazasından genelde dar oluyormuş kalıpları 19 aylık kızııma 2 yaş verrdim ama inşallah olurn
Irmakmelegim Bebegim1- 22 aylık kziima lcw dan bikini aldım çöm tatlı ve güzel 4 aylık ebebge mayayo gerek yok mayo bez takmanın yeterli bence yada içine tek alt mayo giydirin
Bebegim1- Irmakmelegim takıntılı bir anneyim erkek olsa neyse ama bebeğim kız olduğu için dikkat ediyorum
Irmakmelegim Bebegim1- kız bebek ta olsa erkek te olsa sorun yokta dah 4 aylık bebek zaten mayo bez takmak zorundasınız o zaten özel bölgesini kapatacak emin olun mayoyla çok zorlanirsinzi tek mayo altlar var Bn geçen sene 10 11 aylıkken mayo bezin üstüne onu giydiriyordum onda bile zorlandım havuzdan çıktığında bezi çıkart mayo islak tekrar kurur çok zor bide 4 aylık en azndna o ay grubunda havuz onermiyor doktorlar bilginiz olsun
Bebegim1- Irmakmelegim zaten denize giricez ama ben yine de üstünde kapatılmasından yanayım yedek mayom illa olucak teşkekkür ederim 🌸
Melis1706 Bebegim1- Mayo turunu bilemicem ama bir yerde gormustum belki denk gelmemistir fikir olsun diye yazmak istedim bebeklerinizr mavi almayin diye onermislerdi renkli alinki suda farkedilsin diye