Bilgiliannee Duruyor durmasına kısa bir sürede hemen sıkılıyor bağırıyor duran çocukları görüyorum ne güzel ya durmadığı için de ne kahvaltı yaptırıyor ne akşam yemeği yediriyor oyalaya oyalaya bende zor yiyorum ne yapacağımı şaşırdım
kasimonbes Bilgiliannee oyuncaklarini veriyorum ama bu aralar benimki de durmuyor maalesef. Mama sandalyesi oyuncagi siparis ettim onu denicem
elifdedim Bilgiliannee yiyen bi bebekse zaten kendisi yemeye çabalayarak duruyo ama yemiyosa çok sıkıntı gerçekten bende önüne oyuncak olsun mutfaktaki kırılmayacak farklı eşyalar olsun onları verip oyalanmasını sağlıyorum öyle yerse yiyo ya da bize müsade ediyo
Melis1706 Bilgiliannee mama sandalyesinin onunde uc kucuk top var birsey etrafinda olmasi cok dikkatini dagitiyor masada bardak goruyor almaya calisiyor ekmek goruyor atiyor ben mama sandalyesinden once daha rahattim😂😂ben birsey vermiyorum eline oynarken yedirmiyorum surekli cunku ismini tekrarliyorum ona dikkatini veriyor o yuzden bak ucak gekdi diyorum onu guldurcek seyler yapmaya calsiiyorum tabi 40 takla atiyorum😂😂
Ozge_5555 Bilgiliannee bizimkide hiç durmuyor ya çabuk sıkılıyor bağırıyor pusetee koyuyorum orda da sıkılıyor iş yapınca oda oda geziyoz yok kavimler göçü gibiyiz aynı ama yok en fazla 5 10dk fazlası yok