Sirinbusra Kızlar geçtiğimiz ayın ödemesi geçen hafta kartıma yatacakti . Bende nasıl olsa çekerim diyip bakmamıştım şimdi baktım kartta para görünmüyor çekildi diyor destek ödemesi devam ediyor ama çekmedim neden böyle oldu bir bilgisi olan varmi
MinnakAsel Sirinbusra 144 veya PTT müşteri hizmetlerini arayın PTT gidin 😁bir kere başıma geldi ATM aile destek ödememe el koydu çekildi yazıyordu dilekçe vs vermek durumunda kaldık
ArsAyz Sirinbusra Bu ay baya sıkıntılı bu ödeme sanırım. Arkadaşımın başına da aynısı geldi, müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü acaba
MinnakAsel Sirinbusra PTTden veriliyor bir hafta içinde yatıyor gerçi ben bir hafta sonra bakmıştım belkide ertesi gün yattı hesaba yardım parası olduğu için bekletmiyorlar
Sirinbusra ArsAyz PTT çağrı merkezini aradım o da bu ay yoğunluk olduğundan bahsetti yatar dedi isterseniz dilekçede verebilirsiniz dedi. Arkadaşınıza yattimi ben baktım hala yatmamis
ArsAyz Sirinbusra Aa çok sevindim adına. Sistemde aynı diye hiç çekmeye çalışmamıştı da yarın bi baksın o da çok teşekkürler 😇