a_nur Benim 1 ay 5 günlük oğlum var ve doğduktan 3 gün sonra sarılıga yakalandık. Şuan annesütü alıyor beslenmesi güzel ama sarılığı hâlâ geçmedi. Göz çevresinde ve yanaklarında görüyorum bu durumu yaşayan varmı neden uzun sürdü sarılığı
egee_momm a_nur hemen geçmiyor olabildiğince sık emzirmeye çalış benim sütüm gelmemişti mama da vermiştim 🥲
Senazz11 a_nur 44 günlüğüz yeni geçti bizde 2 hafta önce hastenye gittim göz altında ve burnunda kalmisti 6-7 aya kadar uzayan var gayet normal demişti
irmarose a_nur uzamış sarılık olabilir,bir de sarılık aşağıdan yukarıya iyileşir en son yüzdeki sararmalar gider benim kızımda da öyle olmuştu geçmiş olsun
Yasemin38 a_nur sen öğün atlamadan beslenmene dikkat et bol bol su iç ve sık sık emzir bebeğini canım .
Sevcankey Sık sık emzir canım gecicek hemen geçmiyor yavaş yavaş atıyorlar sarılığı emzirmeyi birakma
Sevcankey a_nur Benim bebeğim de 45 günlükten sonra iyice toparlamisti bence normal ilerlemedigi sürece sıkıntı yapma kendine gecicektir
Metehan45 Benimde tam 1 aylık bebeğim var gözlerinde devam ediyor ama emzirdikçe zamanla geçer deniyor bu arada benim bebiş 4 dk emse bile hemen kusuyor bende doyuyor mu doymuyor mu hep kararsızım😔
Mlkkrm a_nur Gidip her hafta sarılık degerıne bakmanız lazım ve düşmesi lazım bebekte cııddı hasar bıtakıyor bende aynı sekil 3 ay sürdü ama mama takvıyesı yaptım yoksa dahada uzardı mama verdim ve hemen düşmeye başladı