DilarAykut Haydi kızlar bu postun altına herkes bana dua edebilirmi çok fazla çalışamadım ama kaderi ancak dua değiştirir buna inanıyorum onun için kimin duası kabul olur bilemem hepinizden küçükte olsa bir dua bekliyorum 🤲🏻
Alya-Sena DilarAykut bende sinava girecegim rabbim yardimcimiz olsun gonlumuzden ne geciyorsa o bolum olsun insallah 🌷
minderbob DilarAykut yanlış Allah ayetinde açıkça belirtiyor “ biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık.” Diye. Çok çalışmadıysanız bi beklentide olmamalısınız dua da etseniz kurban da kesseniz mucize yaşayamazsınız. Bu sefer olmazsa başka sefere denerseniz kendinize yük hissetmeyin.
oykumoms DilarAykut ne ekersen onu biçersin. Çalışmadıktan sonra istediğin kadar dua et olur mu sence değişik
DilarAykut Bu arada sınava girecek bütün annelere başarılar diliyorum Rabbim gönüllerinden hangi bölüm geçiyorsa nasip etsin inşallah 🥰♥️
PrensesAnnesi8323 Rabbim sende dahil olmak üzere tüm sınava girenlerin yardımcısı olsun allahım zihin açıklığı versin gönlüne göre olur inşallah 💕
DilarAykut NariNariKiminYari ay inşallah çok çok güzel geçer gönlünden geçen bir bölüm olsun inşallah 🙏🏻 🙆🏻♀️
Alya-Sena NariNariKiminYari turkce iyidi sosyal de iyi fen matematik salladm vallahi. Turkcede okdr cok uzun paragraf vardiki uykum geldi yaa
DilarAykut NariNariKiminYari matematik ve feni hiç yapmadım sosyal ve türkce de de hep iki şık arasında kaldım
NariNariKiminYari Alya-Sena keşke sallamasaydın canım yanlış doğruyu götürüyor fenden 3 tane yaptım ama yanlış büyük ihtimalle matematikten 13 tane yaptım hayırlısı olur inşallah
DilarAykut Alya-Sena bu sene iydi geçen sene ben yetiştiremedim türkçeyi daha uzundu bu sene kısaltmışlar
Zeliff Alya-Sena kardeşim normalde Türkçe denemelerini max 45-50 dakikada çözerd bunu çözmem bir buçuk saatimi aldı dedi
1Dost Çok saçmaydı ya resmen birbirine benzer şıklar koymuşlar. Fen matematik hak getire üstün körü baktım geçtim