Aysecankdr Kızlar mutfak yenileyeceğim komple oldukça büyük bir mutfak önceden bir kanepe ve yemek masası bir de duvarda tv vardı , şimdi dolap renk model ve oturma Alanı için çok tavsiyeye ihtiyacım var gri kullanan var mı mutfak dolabında?
Kahveli Aysecankdr yeni evimize yaptırıyoruz benimki beyaz gride kararsız kalmıştım(her an dönebilirm griye) ama ablamınki gri olcak hayglass mutfak dolabı modeli derseniz gride beyazda çokça secenek var en çok tercih edilen lake yada hayglass oluyo biraz pahalı tabi bütcenize ölçünüze göre şekillenir tezgah olarakta belenco montana gri serisini sectim tezgah arasıda beyaz
sheesyelllow Aysecankdr benimde evim tadilatta bende alt dolap koyu gri üst beyaz sectim yerlerde beyaz grili güzel olur diye dusundum
Aysecankdr Kahveli bende çok kararsız kaldım beyaz mı gri mi diye Şuan kiracıyım parlak beyaz aşırı leke oluyor belkide biraz beyazdan sıkıldım gri dolaplar daha modern ve şık geliyor gözüme bir arkadaşımın evinde açık tonlarda gri gördüm çok beğendim
Kahveli Aysecankdr ozaman gri derim:)bende ödeme yaptım ama sipariş renk girilmedi daha griyi düşünüyorum halâ:)
Aysecankdr Ayseberill vintage tarzı güzel ama benim evim eşyalarım genel anlamda vintage olmadığı için yapamam böyle birşey ama bu tarza bayılıyorum bende çok güzel renk de
Ayseberill Aysecankdr renk olarak üstü beyaz altı böyle adaçayı rengi gibi yapabilirsiniz bence. Burdaki halı vintage görünüm katmış yoksa dolaplar modern