aseliiiim20-03 Bebegime kullandığım bi çanta var fakat çok sert ve aşırı büyük yeni bi çanta almak istiyorum ama karar veremedim kullanıp memnun olduğunuz çanta modelleri varmı kızlar
Kitapkokusu aseliiiim20-03 Baby&mom almıştım tavsiye ederim. Bir de Baby&bag var sırt ve el çantası olarak el çantası zor gelebilir ama çok güzel duruyor bakmak isterseniz.
omerinannesi_2705 aseliiiim20-03 Bizim çanta dükkanımız var ama bende hâlâ kullanışlı bişey bulabilmiş sayılmam 😬 Bu ara minik bir sırt çantası takıyorum bayaa da eşya alıyor rahat oldu benim için
Atillaveannesi aseliiiim20-03 kitikate den almıştım çok kullanışlı sağlam görünümü de çok şık tavsiye ederim
Melis1706 aseliiiim20-03 benim gorumcem almisti bana hediye kendisinde de var funny baby markasi muslin disi o kadar rahatki kol cantasi olan seklinde ben sirt sevmiyorum cok buyuk duruyor
aseliiiim20-03 omerinannesi_2705 omerinannesi_2705 bende almıştım minik bi sırt çantası ama ilk bebegim oldugu için çok tecrübesiz oldugumdan dışarı çıkarken sanki 1 hafta dışarıda kalacakmışım gibi eşya almazsam yanıma içim rahat etmediği için yetmedi bize o çanta 🤣 diger aldığım da aşırı büyük ikisinin ortasını bulamadım henüz🤣
omerinannesi_2705 aseliiiim20-03 yaa işte benim de aynı kışın illaki büyük çantayla geziliyor da havalar ısınınca sırt çantası iyi oldu bize 5 tane bez 1 paket ıslak mendil biberon ve 2 kat kıyafet rahatlıkla alıyor 😬
yagmurkokusu_ Baby bag yazıyor sırt çantası fakat çok düzensiz onun yerine şunu almayı düşünüyorum Ankara’ya gidince bu çantayı aldığım yerden alacağım.
thecamellia aseliiiim20-03 ilk alsığım bebek bakım çantasını bi kaç ay kullanıp bırakmıştım daha çok biryere giderken valiz niyetine kullanıyodum sonra bi tane daha almıltım onuda o şekilde kullandım ki belli bi aydan sonra büyük çanta zor gelşyor küçük çocuk-kreş çantası aldım onu kullanıyorum bebek bakım çantalarını bir yere giderken valiz niyetine yani çok para verip almaya gerek yok bence küçük çantalarımızın birini lcw birini alpacca bag den aldım tavsiye ederim
aseliiiim20-03 Hepinize çok teşekkür ederim kızlar😍 mcd bag da çok begendigim bir çanta vardı fiyatı 1300 tl oldugu için almıyordum az önce farkettim ki 600 e düşmüş hemen sipariş verdim umarım memnun kalırım kullananlar çok memnun
YldzEfsun aseliiiim20-03 ben adidasın power vı çantasını aldım çoook memnunum. Hem taşıması kolay, hem bi sürü bölmesi var aradığım bişeyi çok pratik bulabiliyorum. Hemde eşimde kullanabilir.