Kocannesi04 Merhabalar, 2 aylık bebeğim reflü, doktor tavsiyesi ile ilacdan once maflor plus’a basladik bugun, reflü için maflor plus kullanan annişler var mı? Faydasını gördünüz mü? Şimdiden donusleriniz icin tesekkurler…
Binnur_cam Kocannesi04 maflor plusmu bizde 2 aylığız 1 bucuk aydan beri kusma sorunumuz var doktorumuz gaviscon infant yazdı onu kullanıyoruz bi araştırım maflor neymiş bakalım merak ettim
Ygtygz_1 Kocannesi04 biz kullandık öncesinde bir sürü şurup verildi ama hiçbir işe yaramadı en sonunda başka bir doktor tavsiyesiyle maflor plusa başladık ve gerçekten parasını sonuna kadar hak eden bir ürün olduğunu düşünüyorum oğlumun kusmasını neredeyse o bitirdi diyebilirim.
Kocannesi04 Binnur_cam evet aslında gaz için bir probiyotik ama doktorumuz bunu bi kullanın dedi, sanırım mide&bağırsak gazlarını kontrol altina almak adına, ne kadar az gaz o kadar az kusmuk sanırım 🤔 ben de bugun basladim insallah faydasi olur
Binnur_cam Kocannesi04 biogaia kullanıyorum ben probiyotik tek yeterli değil dedi bi eczacı probiyotik ayrı gazdamlası ayrı dedi bir gün çok kıvrandı napacağımı şaşırdım ozaman söyledi biogaia sap simplex bir kullandım 2.gün rahatladı… Biz gaviscon infant kullanıyoruz kusma için ona rağmen kusuyo ..
Ygtygz_1 Kocannesi04 oğlum şu an 5 buçuk aylık bitti denecek kadar az artık kusması 3 aylıkken falan kullanmaya başlamıştım ben, size de şifa olur umarım.
Kocannesi04 Binnur_cam biogaiayi ben de denemistim daha fazla kusturmus gibi geldi bana biraktim, maflor plus prospektusune refluyu onlemede yardimci olur diye de yazmislar, umarim faydasi goruluyordur🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Binnur_cam Kocannesi04 Ben de bir odayı bitince onu Deneyeyim bakayım yi oldu öğrendiğim teşekkür ederim