deleted20517 -Eraymoms- sürünmeye çalışıyor canım,benim kızçem 10 aylık olduğu gün emekledi mesela😅onun öncesinde geri geri süründü sonrada öne doğru süründü bırden bire de ellerinde tutunup emekledi şuan 1 yaşında desteksiz ayakta duruyor ama adım atamıyor 🤭
Show_must_go_on -Eraymoms- kızımda 4 buçuk aylıkken öyle yapıyordu 1-2 gidip düşüyordu 5 buçuk aylıkken profesyonel şekilde her yere emekledi ☺️
Kitapkokusu -Eraymoms- İlk emeklemeye başladığı günü not etmiştim 7 ay 19 günlüktü. Daha öncesinde ileri geri sürünme vardı ama yerinde yapıyordu önce geriye emekledi 1 ay sürmeden de ileriye doğru emeklemeye başladı sonrasında tutabilene aşk olsun 😂 En güzel zamanlardan biriydi emekleme dönemi çok tatlı oluyorlar bir de gidip gidip arkaya dönmeleri falan 🤗
Masalkizinannesi -Eraymoms- yok bu şuanda komando sürünüşü bir süre bu şekilde olacak 😅 emeklemek gogus ve popo yukarıda olacak şekilde ellerini ve ayaklarını kullanarak oluyor kızım 7 ay 27 gunluk 2 gündür başladı emeklemeye ama hemen yoruluyor kısa kısa emekliyor.
yellowmom8 -Eraymoms- 5. Aydan beri aynı durumdayiz sürüne sürüne gelmediği oda yok banyoya kadar bile gidiyor 7 aylık olduk sayılır hala aynı tırtıl gibi gidiyor heryere koltuk altılarından çıkarıyoruz 😅