Yigittt Bebegim sünnet oldu 6 bucuk aylik gecen hafta oldu daha acaba ne zaman yurutec kullanabiliriz 1 ay sonra falan kullanmayı düşünüyorum o zamana tamamen iyileşmiş olur artk dimi
NaimeYilmaz Yigittt 2 ay 15 gunlukken sunnet oldu 3ay 20 gunluk kanguruyu yenı kullanmaya basladım ama cok kısa hala tam duzelmıs gorunmuyor . Zaten yurutec almayı dusunmuyorum ortopedist erkek bebek ıcın 8.aya kdr onermedı sizinde bılgınız olsun 🤷♀️
Yigittt [bilinmeyen] yanımda yardım edecek ailem yok sehir dışındayım gunduzleride fazla uykusu yok sürekli gezinmek istyo kucak is tiyo yürümek is tiyo bnde yoruluyorum yemek bile bazen yapamıyorum yani hic olmazsa yemek yapasiya yanmda oyalansin istiyorum saatlerce bindirmem zaten
deletedmom4842 Yigittt Canım yürüteç kullan sorun değil kullanmayan nadirdir herhalde bir şey olmaz sadece çok uzun süreli tutma yeter.
Yigittt deletedmom4842 yeni sünnet oldu ışte canm ne zaman kullanmaya başlıcam onu bilemedim 1 2 ay sonra başlasam iyileşmiş olurmuki acirsa falan diye aklıma takiliyo
deletedmom4842 Yigittt Tabii 2 aya kalmaz bile iyileşmesi ama yine de doktora götürüp gösterin o daha iyi olur iyileşmiş yada iyileşmemiş