Glycn Kızlar sizler hangi marka korse aldiniz memnun kaldiniz mi onlari merak ediyorum birde satmak isteyen varsa marka model fiyat yazabilir ona göre irtibata geçebiliriz.
burcukky Glycn Canım ben yamuna kullandım doğum yaptım L bedenle başladım şimdi xs kullanıyorum. Bende siyah askısız latex L beden korse var 1 ay falan kullandım ilk doğum yaptigimda kargoyu karşı taraf karşılaması şartıyla 140 a veriyorum
Kdkdkdmd Canım ben gecenlerde post acmstım satmk ıcn owli e bebektn aldm dıkıslermden kullanamadm hıc maalesef siyah renk xl belden ayarlamalı kendın ıstedgn kdr sıkıyosun dusunursen satıyorm duruyo oyle
Hnfshn burcukky korse sayesinde mi xs ye düştün canım etkili mi yaa gerçekten bu ara hep böyle postlar görüyorum da
burcukky Hnfshn ilk zaman korse kullanmasam ne olurdu Bilmiyorum karnimin şişi indi ki ben düzenli de kullanmadım.hala veremediğim kilom var ama korse iyi ki kullanmışım karnım çok az kaldı
Rukiye79 Anita s bedende alabilirsiniz ben m beden ilken s aldım ve askılı satıyorum benden almanız için demiyorum ama s beden alın ben şimdi xs alacağım
Anita Rukiye79 l bedenim m alayım dedim s olmaz imkansız bana keşke olsa alırdım arıyorum bulamiyorum
Rukiye79 Anita valla siz daha iyi bilirsiniz ama ne kadar dar o kadar iyi yamuna bedenine göre 1 beden küçük sipariş verin